Tähtitiede

Tähtitiede määritellään teknisesti luonnontieteeksi, joka tutkii taivaankappaleita ja ilmiöitä. Siinä käytetään eri tieteenaloja, kuten matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa, jotta saadaLue lisääan selville mainittujen ilmiöiden alkuperä ja kehitys. Tutkimukseen kuuluvat tähdet, planeetat, kuut, tähtisumut, galaksit ja komeetat. Siinä tutkitaan myös taivaallisia tapahtumia, kuten supernovaräjähdyksiä, gammasäteilypurkauksia, kvasaareja, blazareja, pulsareita ja kosmista mikroaaltotaustasäteilyä. Photowall tekee kunniaa tälle merkittävälle tieteelle omalla tähtitieteen kankaalle painettujen kuvien sarjallaan. Näissä kuvissa kuvataan yksityiskohtaisesti taivaankappaleita ja tapahtumia, joita tämä tieteenala tutkii. Ripusta muutama näistä tähtitieteen kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja anna sille muukalaismainen ja tuonpuoleinen tunnelma. Läheisesi ja vieraasi tulevat olemaan silmät suurina kunnioituksesta näiden tähtitieteen kankaankuvitusten nähdessään. He tulevat olemaan ikuisesti kiitollisia sinulle siitä, että sinulla on ollut kaukonäköisyyttä asettaa nämä tähtitieteen kangaspainatukset esille tähän tilaan. Huomaa, kun he kieltäytyvät poistumasta tältä alueelta nyt, kun olet täyttänyt sen näillä tähtitieteen kangaspainatuksilla. Nämä hienot kuvat voivat tehdä olohuoneestasi kuin arvostetun observatorion. Nämä tähtitiede-kangaspainatukset ovat taattu hitti kotonasi.

Tähtitieteen kankaankuvapainatusten kattavuus

Tähtitiede on erityisesti kaikkien Maan ilmakehän ulkopuolisten asioiden tutkimista, kun taas kosmologia on maailmankaikkeuden tutkimista kokonaisuudessaan. Tähtitiede on yksi vanhimmista tieteistä. Monilla tämän planeetan ensimmäisistä sivilisaatioista on yksityiskohtaisia merkintöjä iltataivaan havainnoistaan. Babylonialaiset, kreikkalaiset, intialaiset, egyptiläiset, kiinalaiset, mayat ja lukuisat muut alkuperäisheimot ovat perehtyneet taivaanrannikon navigointiin ja kalenterien luomiseen. Photowall antaa sinulle välähdyksen taivaalle "Space Odyssey", "Solar System" ja "Blue Planet" -aiheisilla kuvilla laajassa tähtitieteen kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Näissä kuvissa on muutamia taivaankappaleita, joita tämä suuri tiede tutkii. Ripusta muutama näistä tähtitieteen kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi Galileoksi, joka tutkii kosmoksen salaisuuksia. Voit myös halutessasi asettaa nämä hienot tähtitieteen kangaspainatukset esille käytävillesi, jotta tämä laiminlyöty tila tuntuisi suurelta ja äärettömiltä mahdollisuuksilta. Huoneesta toiseen kulkeminen on jo itsessään opetusta, kun seinillä on nämä hämmästyttävät tähtitieteen kangaspainatukset. Ne voivat täyttää kotisi valolla ja tiedolla.

Tähtieteen laaja-alainen vappupainatus

Se oli suuri italialainen tähtitieteilijä ja fyysikko Galileo Galilei, joka empiiristen todisteiden, havainnon ja matemaattisten laskelmien avulla keksi teorian, jonka mukaan maapallo oli todellakin pyöreä eikä litteä, toisin kuin niin monet hänen aikansa ihmiset uskoivat. Hänen uskomuksensa ei ollut suosittu, ja se loukkasi papistoa ja useita tuon ajan vallanpitäjiä. Tämä johti siihen, että Galileota vainottiin ja lopulta tapettiin. Photowall kunnioittaa niitä suuria uhrauksia, joita tieteen miehet ovat aikojen saatossa kärsineet antaakseen meille tämän tiedon, ja tarjoaa tähtitieteen kankaalle painettuja kuvia "Planetary System", "Outer Space" ja "Amazing Space". Näissä kuvissa näkyvät täsmälleen samat taivaankappaleet, joita mestarit tutkivat ja joista he muodostivat postulaattinsa. Ripusta muutama näistä tähtitieteen kangaspainatuksista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tee aikuisten leikkihetkistä entistäkin eloisampia ja jännittävämpiä. Voit jopa halutessasi esitellä useita näistä tähtitieteen kangaspainatuksista oleskelualueillasi antaaksesi tilalle avaruuden ja mystisyyden tunteen. Jo pelkkä näiden tähtitieteellisten kankaiden näkeminen voi rauhoittaa aistejasi ja rauhoittaa sieluasi. Anna näiden tähtitieteen kangaspainatusten viedä sinut avaruuden kaukaisiin ulottuvuuksiin.

Oppelias ja oppinut

Hyvin konkreettinen esimerkki tähtitieteen käytännöllisestä käytöstä on planeettojen löytäminen. Neptunuksen näki ensimmäisen kerran kaukoputkella 23. syyskuuta 1846 mies nimeltä Johann Galle. Hän pystyi laskemaan sen sijainnin taivaalla tutkimalla Le Verrierin muistiinpanoja. Planeetalla on kolmetoista kuuta, joista suurin on nimeltään Triton. Photowall lisää tietämystäsi valtavasta ja lähes äärettömästä kosmoksesta erinomaisella tähtitieteen kangaspainatusten valikoimallaan. Tämä erityinen lisäys tähtitieteen kangaspainatuksiin on täynnä mielenkiintoisia kuvia taivaasta, mikä tekee siitä paitsi kauniin kuvan katseltavaksi, myös erittäin informatiivisen koristeen. Se on jo itsessään koulutuskappale. On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että Neptunus-planeetan kaikki kolmetoista kuuta on nähty kaukoputkella vasta 1900-luvulla. Sitä ennen tekniikka tämän hämmästyttävän tähtitieteellisen ilmiön tarkastelemiseksi oli vielä ennenkuulumatonta. Ripusta muutama näistä tähtitieteellisistä kangaspainatuksista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi itse kosmokselle.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-18 18:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.