Astrologia

Astrologia on pseudotiede, joka väittää voivansa ennustaa ihmisten asioita ja maanpäällisiä tapahtumia tutkimalla taivaan elementtien liikkeitä ja asentoja. Astrologian harjoittaminenLue lisää juontaa juurensa 2000 vuotta ennen Kristuksen syntymää, ehkä jopa kauemmaksi. Se juontaa juurensa kalenterijärjestelmistä, joita käytettiin vuodenaikojen muutosten ennakoimiseen ja taivaankappaleiden syklien lukemiseen jumalallisen yhteydenpidon merkkeinä. Lukuisat kulttuurit, kuten mayat, hindut ja kiinalaiset, ovat antaneet merkityksiä tähtitieteellisille tapahtumille ja luoneet kehittyneitä järjestelmiä maallisten tapahtumien ennustamiseksi taivaallisen ennustamisen avulla. Photowall tekee kunniaa tälle oudolle ja kiehtovalle käytännölle omalla astrologian kangaspainatuskokoelmallaan. Näissä astrologian kangaspainatuksissa on kuvattu lukemattomia astrologian harjoittamisessa yleisimmin käytettyjä taivaallisia merkkejä ja asetelmia. Ripusta muutama näistä astrologian kangaspainatuksista olohuoneeseesi, niin saat välittömästi lumouksen ja valon alueelle. Perheenjäsenesi ja kollegasi arvostavat varmasti sitä tuonpuoleista viehätystä, jonka nämä astrologian kangaspainatukset tuovat tilaan. Kodissasi on mystisen valtakunnan tuntua, kun nämä astrologian kangaspainatukset roikkuvat seinilläsi. Aseta muutama näistä astrologian kangaspainatuksista lapsesi nukkumisnurkkauksiin ja leikkipaikkoihin ja katso, kuinka heidän silmänsä laajenevat ihmetyksestä ja kunnioituksesta näiden merkittävien kuvien edessä. Nämä astrologian kangaspainatukset ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Mystistä astrologiassa -kangastulosteet

Yksi vanhimmista edelleen käytössä olevista astrologisista järjestelmistä on länsimainen astrologinen järjestelmä, jonka juuret ulottuvat 1800- ja 1600-luvuille eaa. Mesopotamiaan, josta se levisi antiikin Kreikkaan, Roomaan, Arabiaan sekä Keski- ja Länsi-Eurooppaan. Nykyaikaiseen länsimaiseen astrologiaan liittyy väite ymmärtää ihmisen persoonallisuuden syitä ja ennustaa merkittäviä tapahtumia hänen elämässään tarkkailemalla taivaankappaleiden asemia. Photowall antaa sinulle välähdyksen mystiikasta ja ihmeellisyydestä "Zodiac Sign-Scorpio", "Night Sky Cancer" ja "Horoscope Leo" astrologian vapputulosteiden huomattavassa kokoelmassaan. Näissä kuvissa on eri tähtikuvioita, joita astrologit käyttävät tulevien tapahtumien ennustamiseen. Ripusta muutama näistä astrologian kangaspainatuksista vapaa-ajan asunnollesi ja tunne, että päivän huolet ja murheet yksinkertaisesti putoavat pois. Näiden astrologian kangaspainatusten rauhoittava ja rauhoittava eskapistinen laatu vie sinut paikkaan, jossa mystiikka on elämäntapa. Toinen hieno paikka ripustaa nämä astrologian kangaspainatukset on oleskelualueellasi. Istu suosikkituolissasi lasillinen yksinkertaista appelsiinimehua mukanasi ja tunne, kuinka ilmapiiri herää henkiin näiden astrologian kangaspainatusten ympäröimänä.

Astrologian kankaankuvapainatusten portti

Niin kauan kuin astrologiaa on harjoitettu, se on hyväksytty tieteellisenä perinteenä ja se on omaksuttu akateemisissa piireissä, ja sitä on usein lausuttu samaan hengenvetoon tähtitieteen, alkemian, meteorologian ja lääketieteen kanssa. Se oli merkittävä tekijä politiikassa ja usein aiheena aikakauden kirjallisuudessa. Photowall antaa sinulle etulyöntiaseman "Night Sky Scorpio", "Night Sky Zodiac" ja "Night Sky Aires" upeassa astrologian kangaspainatuskokoelmassaan. Näissä astrologian kangaspainatuksissa esitellään suositumpia eläinradan merkkejä. Ripusta muutama näistä astrologian kangaspainatuksista yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille ja tunne itsesi maailmankuuluksi astrologiksi, joka tutkii näitä ihania tähtikuvioita. Voit jopa ripustaa useita näistä astrologian kangaspainatuksista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, jotta sinusta tuntuisi siltä kuin nukkuisit rinnakkaisuniversumissa. Nukkumisesi ei koskaan ole niin täynnä jännittäviä unia, kun nämä astrologian kangaspainatukset ovat yläpuolellasi.

Postuloidaan ja kysytään

1800-luvun loppuun mennessä tieteellinen menetelmä ja empiiristen todisteiden etsiminen olivat jättäneet astrologian harjoittamisen varjoonsa ihmisten asioissa. Tutkijat ja oppineet ovat kyseenalaistaneet astrologian väitteiden paikkansapitävyyden sekä teoreettisin että kokeellisin perustein ja osoittaneet, ettei astrologialla ole tieteellistä arvoa eikä se kykene riittävästi selittämään filosofioidensa perusteluja. Tämän vuoksi astrologia on menettänyt ylevän asemansa akateemisissa piireissä, ja se on jäänyt yhteiskunnassamme enemmänkin ajanvietteeksi. 1960-luvulla tämän käytännön suosio nousi hetkeksi uudelleen hippiliikkeen myötä. Photowallin kiehtovassa astrologian kangastulosteiden kokoelmassa voit nähdä tähdet taantumuksellisina: "Night Sky Aquarius", "Night Sky Capricorn" ja "Night Sky Gemini". Nämä kuvat näyttävät meille lisää tähtikuvioita, joita astrologit hyödyntävät tulevaisuuden ennustamisessa. Ripusta muutama näistä astrologian kangaspainatuksista eteiseen ja tee näistä tylsistä tiloista todellinen maagisten tarujen galleria. Se tekee huoneesta toiseen kulkemisesta lumouksen harjoituksen. Nämä astrologian kangaspainatukset vetoavat ystäviisi, jotka ovat enemmän tunteellisia ja sentimentaalisia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1