Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.
Juuri nyt meillä on pidennetty toimitusaika jopa 5 työpäivää.

Vesiväri suden metsä - Canvastaulu - Olohuone

54

aihetta

Sudet

Majesteettinen susi on ollut mukana monissa kertomuksissa ja siihen liittyy monenlaista symboliikkaa. Perinteisesti sutta on pidetty petona, joka aiheuttaa hävitystä ja vaaraa. Sen vuLue lisääoksi sutta on usein käytetty soturin symbolina. Kansan- ja lastensaduissa iso paha susi on esimerkki pahasta sudesta. Positiivisemmin sudesta ajatellaan niissä kulttuureissa, jossa susi on toteemin symboli. Kreikkalaiset ja roomalaiset yhdistivät suden auringon kuninkaaseen Apolloon.

Löydä oma sutesi

Nyt voit sisustaa oman huoneesi canvastauluilla, jotka kuvaavat historiaa ja legendoja. Pehmeitä lyijykynäpiirroksia harmaista susista, jotka näyttävät niin todellisilta, että voisit melkein koskettaa niitä, varuillaan olevia arktisten alueiden susia, jotka tuijottavat sinua taulun lävitse. Kokeile susiaiheisia tauluja kauniissa luonnossa tai abstraktisemmissa ympäristöissä, ehkä kokonainen susiperhe sopisi juuri sinun seinällesi.

Lauma- ja perhe-eläimiä

Suden ovat lauma- ja perhe-eläimiä. Vaikka sudet kuvataan joskus yksinäisiksi pedoiksi, ne pystyvät tosiasiassa luomaan vahvoja siteitä lauman ja perheensä kanssa. Luonnossa susia tarkkailleet tutkijat ovat voineet nähdä, miten helliä ne ovat perhettään kohtaan. Ei ole epätavallista, että susi uhraa itsensä suojellakseen perhettään. Sudet ulvovat monista syistä ja jos matkustat, saat selville, että jokaisella lajilla on oma ulvontansa. Yksinäinen susi ulvoo pitääkseen yhteyttä laumaansa. Joskus laumat ulvovat keskenään pitääkseen yhteyttä keskenään. Laadi oma canvastauluista oma susi-kokoelmasi, jossa on susi pentujensa kanssa, ulvovia susia ja muita mieleen jääviä tauluja. Katsomalla ulvovaa sutta tai keskenään kirmailevia susia esittävää canvastaulu saa sinut varmasti hyvälle tuulelle.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-54 54:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.