Sudet

Majesteettinen susi on esiintynyt kautta historian eri rooleissa ja erilaisissa symboleissa. Perinteisesti susi on nähty petoeläimenä, joka aiheuttaa tuhoa ja vaaraa. Tämän vuoksi sutLue lisääta käytetään usein soturin symbolina. Kansantarinoissa ja lastentarinoissa esiintyvä Iso paha susi on yksi esimerkki suden roolista pahiksena. Positiivisempi näkökulma, jonka useat kulttuurit jakavat, on susi toteemisymbolin roolissa. Kreikkalaisille ja roomalaisille susi liittyi Apolloon - auringonjumalaan.

Löydä oma susi

Nyt voit omistaa palan monipuolista historiaa ja legendaa omalla susikangaspainatuksella. Löydä lyijykynäpiirrokset harmaista susista, jotka ovat niin pehmeitä ja aitoja, että voisit melkein koskettaa niitä, arktisista susista ja pakkassusista, jotka katselevat valppaasti ja tuijottavat maalauksen läpi. Kokeile kangasmaalauksia susista kauniissa luonnossa tai abstraktimmassa ympäristössä, ehkä susiperhe olisi oikea tyyli seinällesi.

Pakka- ja perheeläimet

Sudet ovat lauma- ja perheeläimiä. Vaikka osa historiastamme kuvaa niitä yksinäisinä saalistajina, tosiasia on, että sudet pystyvät luomaan vahvoja siteitä lauma- ja perheenjäseniinsä. Luonnossa havainnoidessaan tutkijat voivat nähdä, miten kiintyneitä sudet ovat perheeseensä. Ei ole harvinaista, että susi uhraa itsensä suojellakseen perhettään. Sudet ulvovat monista eri syistä, ja jos matkustat, huomaat, että jokaisella lajilla on oma ulvontansa. Yksinäinen susi ulvoo kommunikoidakseen muun lauman kanssa. Joskus laumat ulvovat keskenään kommunikointimenetelmänä. Rakenna oma susitarinasi kankaalle vedostettujen susien ja niiden pentujen, ulvovien susien ja muiden mieleenpainuvien maalausten avulla. Ulvovan suden tai riehuvan susilauman kangaspainatus miellyttää sinua varmasti joka kerta, kun kuljeskelet sen ohi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-66 66:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.