Punaketut

Punakettu on lihansyöjien (Carnivora) luokan suurin ja runsaslukuisin edustaja. Niitä esiintyy kaikkialla pohjoisella pallonpuoliskolla aina Pohjois-Afrikkaan asti. Niiden populaatiokLue lisääoon kasvuvauhti on lähes yhtä suuri kuin ihmisillä, joten nämä eläimet eivät ole vaarassa kuolla sukupuuttoon lähiaikoina. Ne polveutuvat pienemmistä esi-isistä, jotka ovat peräisin Euraasiasta. Sen lisäksi, että ne ovat suurempia kuin useimmat muut ketut, ne sopeutuvat hyvin mihin tahansa ympäristöön ja voivat synnyttää jälkeläisiä, jotka ovat erivärisiä kuin vanhemmat. Photowall tekee kunniaa tälle fiksulle eläimelle omalla kokoelmallaan punakettuja sisältävistä kankaankuvapainatuksista. Nämä kuvat kuvaavat näitä hienoja eläimiä sellaisina kuin ne ovat luonnollisessa elinympäristössään. Ripusta muutama näistä punaketut-kangastulosteista olohuoneesi seinälle ja huomaa, miten tunnelma kohoaa välittömästi näiden otusten näkemisestä. Perheesi ja vieraasi tulevat parveilemaan tähän tilaan, eivätkä he halua koskaan lähteä sieltä pois näiden punakettujen viehättävien kankaankuvitusten ansiosta. Karkota synkkyys ja tylsyys pysyvästi kodistasi laittamalla nämä upeat punaketut-kangastulosteet seinille. Näiden kuvien tuomalle huvitukselle ei ole rajoja.

Viisas punaketut-kangastulosteissa

Punakettuja on kahta luokkaa, nimittäin suuria ja pieniä. Ja tätä eläintä on peräti 45 alalajia. Ne elävät pareittain ja pystyvät muodostamaan perheitä. Ne syövät yleisesti pieniä jyrsijöitä, kaneja, oravia, riistalintuja, matelijoita ja selkärangattomia. Niiden tiedetään kuitenkin syövän myös hedelmiä. Niiden saalistajia ovat sudet, kojootit, kultasakaalit ja kotkat. Photowall antaa sinun arvostaa tätä sitkeää olentoa "Foxes-Franz Marc", "Red Fox" ja "Fox" -nimisillä punakettujen laajaan kankaankuvapainatuskokoelmaan kuuluvilla tulosteilla. Nämä kuvat kuvaavat muutamia taiteilijan renderointeja tästä hämmästyttävästä eläimestä. Ripusta muutama näistä punaketut-kangastulosteista vapaa-ajan asunnollesi ja täytä tila välittömästi omituisuudella ja viehätyksellä. Aikuisten huvitukset tuntuvat entistä mukaansatempaavammilta, kun seinillä on nämä punaketut-kangastulosteet. Voit myös halutessasi asettaa nämä punaketut-kangastulosteet esille oleskeluhuoneeseesi. Jo pelkkä näky näistä punaisista ketuista tehdyistä kangaspainatuksista voi poistaa kaikki ahdistuksesi ja poistaa kaikki päivän huolet ja murheet. Istu suosikkisohvallesi ja anna näiden kuvien rauhoittaa ja rentouttaa sinua.

Resilientti punaketut kankaalle tulostettuna

Punakettu on ollut merkittävässä asemassa ihmisen olemassaolossa jo ammoisista ajoista lähtien. Ne esiintyvät myyteissä ja kansanperinteessä. Niitä on metsästetty turkkinsa vuoksi vuosisatojen ajan. Siitä huolimatta niiden määrä ei ole vähentynyt. Niiden lisääntymisnopeus ja kyky sopeutua nopeasti lähes mihin tahansa ympäristöön on mahdollistanut sen selviytymisen kaikista näistä esteistä. Niiden koko on jopa johtanut siihen, että ihmiset ovat kesyttäneet ne. Photowall tervehtii tätä suurta selviytyjää "From Nowhere to Nowhere", "The Last Of Us" ja "Fox with Blazing Eyes" hienossa punakettujen kankaankuvapainatusten valikoimassaan. Nämä kuvat esittelevät näiden eläinten kesympää puolta. Ripusta muutama näistä punaketut-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi niistä varhaisista pioneereista, jotka elivät sopusoinnussa näiden eläinten kanssa. Voit jopa asettaa nämä punaketut-kangastulosteet esille käytävillesi ja lisätä kaivattua väriä ja charmia tähän tilaan. Kävely huoneesta toiseen ei ole koskaan jännittävämpää kuin näiden punakettujen kangastulosteiden ollessa seinillä. Ne tuovat taatusti elämää ja hauskuutta kotiisi.

Nopea ja kukoistava

Uroskettua kutsutaan nimellä Tod ja naarasta kutsutaan nimellä Vixen. Sen poikasia kutsutaan pentuiksi. Tämän eläimen varhaisimmat fossiilit löydettiin Unkarista, ja niiden sanotaan olevan 3,4 miljoonaa vuotta vanhoja, mikä tarkoittaa, että niitä on ollut olemassa keskipleikostenaikakaudesta lähtien. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Kettu ja perhonen uteliailla terälehdillä", "Kettu kivillä" ja "Punakettu matkalla" upeassa punakettujen kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Näissä kuvissa on tämä upea eläin luonnollisessa elinympäristössään. Ripusta muutama näistä punaketut-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin nukkuisit rauhallisessa metsässä, jossa nämä eläimet asuvat. Unesi täyttyvät kuvitelmista, joissa näkyy heiluvia häntiä ja punaista turkkia, kun nämä punaketut-kangastulosteet ovat yläpuolellasi. Saatat jopa haluta laittaa nämä punaketut-kangastulosteet esille lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin. Katso, kun he ovat täynnä kunnioitusta ja arvostusta näiden hämmästyttävien kuvien näkemisestä. Käytä näitä punaketut-kangastulosteita tutustuttaaksesi heidät tämän jalon olennon hienoihin ominaisuuksiin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1