Ketut

Ketut ovat hentoine kasvoineen ja pusikkoisine häntineen eräitä luonnon kauneimmista eläimistä. Photowall on tunnettu älykkyydestään, leikkisyydestään ja notkeasta urheilullisuudestaaLue lisään, ja se on koonnut kokoelman kettujen kankaalle painettuja kankaita, joita voit käyttää sisustuksessa. Tästä kategoriasta löydät paitsi runsaasti kauniita motiiveja, myös opit pari asiaa näistä hämmästyttävistä otuksista. Tiesitkö esimerkiksi, että ketut kuuluvat koirien heimoon, mutta niillä on melko paljon yhteistä kissojen kanssa? Kuten näet ketut-kangastulosteissa, niillä on sisäänvedettävät kynnet ja pystysuorat pupillit kuten kissoilla. Ketut jopa metsästävät kissojen tavoin kyttäämällä, hyökkäämällä ja leikkimällä saaliinsa kanssa. Ketut elävät kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta, ja ne viihtyvät kaupungeissa, taajamissa ja maaseudulla, mikä tekee niistä ihanteellisen keskipisteen kaikenlaisiin tiloihin kettu-kangastulosteiden avulla. Riippumatta siitä, onko kyseinen tila asuin-, virkistys- tai jopa yritystila, ketut-kangastulosteet voivat päivittää seinän sisustuksen hetkessä.

Tyyppejä ketut kankaalle

Historian saatossa on ollut 37 kettulajia, mutta vain 12 kuuluu sukuun "Vulpes" eli "oikeat ketut", vaikka osa niistä on jo valitettavasti sukupuuttoon kuollut. Kuten olet saattanut huomata kettujen kangaspainatuksia tutkiessasi, punakettu on lajeista yleisin. Punakettu tunnetaan ikonisesta turkistaan ja suuresta oveluudestaan, ja se elää usein pohjoisella pallonpuoliskolla. Sitä voi nähdä niityillä, metsissä ja vuorilla kettujen kangaspainatuksissa. Sen vartalo on pitkä, ja sillä on tiheä, punertava turkki, ja sen jalat ovat yleensä tummat kuten niiden terävät korvatkin. Tämä näkyy täydellisesti kettujen kaltaisissa kangaspainatöissä, kuten "Fox with Blazing Eyes" (Kettu, jolla on palavat silmät). Arktinen kettu on toinen hyvin suosittu tyyppi, joka tunnetaan upeasta, moitteettoman valkoisesta talviturkistaan. Se asuu pallonpuoliskon pohjoisimmilla alueilla ja kestää kylmää paremmin kuin useimmat eläimet maapallolla. Ilmeisen visuaalisen viehättävyyden lisäksi sen valkoinen turkki naamioi sen myös saalistajilta, kuten kankaalle painetussa kettu-kuvassa "Artic Fox". Vuodenaikojen vaihtuessa myös ketun turkki muuttuu ruskeaksi tai harmaaksi, jotta kettu voi sulautua tundran kiviin ja likaan.

Terveellinen annos vaihtelua

Sen lisäksi, että tässä kerroksessa on erilaisia kettuja, Photowall huolehtii myös siitä, että sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, kun valitset haluamasi seinäkoristeen tyypin. Voit valita tosielämän valokuvia, kuten "Cross Fox", upea kuva, jonka yksityiskohdat ovat niin monimutkaisia, että voit melkein tuntea eläimen olevan edessäsi. Nämä ketut-kangastulosteet tuovat luonnon kauneuden todella upealla tavalla kotiisi tai toimistoosi. Ketut-kangastulosteissa on myös taideteoksia, jotka nostavat sisustuksesi aivan uudelle tasolle. Lapset ilahtuvat varmasti sellaisista teoksista kuin "Little Winter Fox" tai "Little Mister Fox". Aikuisille on tietysti myös taiteellisia kettu-kangastulosteita, kuten voit nähdä sellaisissa kohteissa kuin "Sweet and Sour". Tällainen teos näyttäisi upealta kodin eteisessä tai jopa toimiston neuvotteluhuoneessa.

Foxes-kankaanvedokset ja niiden konteksti

Kettu on hyvin tunnettu populaarikulttuurissa, mikä juontaa juurensa siitä, että muissa kulttuureissa se on voiman, vallan, oveluuden ja nopeuden symboli. Varusta sisätilasi näillä ominaisuuksilla kettu-kangastulosteiden avulla. Itse asiassa on olemassa monia historiallisia kirjallisuuden teoksia, joissa tämä eläin esiintyy. Niitä ovat muun muassa Aisopoksen tarut ja Canterburyn tarinat sekä nykyaikaisemmat tarinat, kuten lastentarinat, kuten Chicken Little, The Little Red Hen, Mr. Fox ja niin edelleen. Joissakin näistä tarinoista kettu kuvataan petolliseksi ja muita hahmoja huijaavaksi, kun taas toisissa se kuvataan erinomaisena roolimallina, jota on syytä ihailla. Olipa mieltymyksesi mikä tahansa, ketut-kangaspainatuksissa on niitä sinulle.
Tuotetiedot