Sudet & ketut

Sudet ja ketut ovat avarien alueiden olentoja. Tämän luokan kankaalle painetut vedokset herättävät seikkailunhalun. Maalaus, jossa nämä pelottomat olennot astelevat lumisessa maisemasLue lisääsa, herättää pohdintaa. Emot huolehtivat pennuistaan ja isät partioivat reviirillään. Kun sinulla on kankaalle painettu kuva näistä dramaattisista hetkistä näiden kauniiden olentojen elämässä, se tuo kaiken niin paljon lähemmäksi. Luonnon kutsulla on yhä voimaa ihmisiin, sillä meillä on susien ja kettujen kanssa yhteinen metsästysvaisto ja läheinen side laajempiin perheyksiköihimme.

Villiä suoraan seinillesi susien ja kettujen seinämaalausten avulla

Monet ihmiset rakastavat eläinkuvioita, mutta eivät ole varmoja, miten sisällyttää ne sisustukseensa. Mitä eläintä sitten haluatkin, monet kodinomistajat ja suunnittelijat ovat villejä niistä. Nämä kuviot ovat olleet suosittuja vaatteiden ja kodin sisustuksen parissa jo monen vuoden ajan, ja ripauksen eksotiikkaa on tehnyt niistä klassisia. Eläinkuviot ovat hauskoja tapoja tuoda pala persoonallisuutta kotiisi. Photowallin upeasta seinämaalausten mallistosta Wolves & Foxes -seinämaalaukset ovat joitakin kauniita malleja, jotka todella tekevät kodistasi tai tilastasi näyttävän. Mukana on salaperäisiä ja söpöjä luonnon eläimiä, susia ja kettuja, kuten ne on kuvattu luonnollisessa elinympäristössään. Nämä seinämaalaukset voivat yksinkertaisesti tehdä sisustuksestasi poikkeuksellisen näköisen värien ja kuvien avulla. Jos etsit jotain, joka muistuttaa sinua talvesta, keväästä, kesästä tai syksystä, seinämaalaukset olisivat ihanteellinen valinta seinien koristeluun. Makuuhuoneeseesi asennettu kangaspainatus voi herättää raikkauden ja nuorentavan tunteen. Söpöyden ylikuormitus? Se on yksi kuvioiden ihmeistä. Lapset rakastavat niitä makuuhuoneessaan, sillä värit ja kuvat stimuloivat heitä varmasti. Sen lisäksi, että Wolves & Foxes -seinämaalaukset ovat upea seinäkoriste lasten makuuhuoneessa, ne voivat myös auttaa heitä oppimaan lisää näistä upeista eläimistä. Harkitsetko huoneidesi uudistamista? Wolves & Foxes -seinämaalaukset voivat ehdottomasti olla oikea valinta, sillä valitsemasi seinämaalaukset voivat muodostaa houkuttelevan keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi rakastavat.

Susien ja kettujen maailma

Ketut ja sudet kuuluvat samaan Canidae-heimoon, mutta ovat monilta osin erilaisia. Esimerkkejä ovat niiden koko, käyttäytyminen ja metsästysmenetelmät. Kettu on keskikokoinen ja sillä on kapea kuono ja pörröinen häntä. Ketut ovat myös pienempiä kuin sudet. Toisin kuin sudet, ketut eivät elä laumoissa vaan vain kahden tai kolmen kumppanin kanssa. Ne myös metsästävät pieniä eläimiä pienen ruumiinrakenteensa vuoksi. Pienten eläinten lisäksi ketut syövät mielellään hyönteisiä, hedelmiä ja marjoja. Sudet taas ovat melko paljon kettuja suurempia, ja ihmiset pelkäävät niitä enemmän, koska ne ovat luonteeltaan enemmän lihansyöjiä. Susia tavataan myös pohjoisella pallonpuoliskolla, kun taas kettuja tavataan lähes kaikkialla. Mitä tulee symboliikkaan, sudet symboloivat terävää älykkyyttä, syvää yhteyttä vaistoihin, vapaudenhalua ja vahvojen vaistojen ilmaisua. Kettujen taas nähdään olevan fyysisesti tai henkisesti reagoivia, tietoisuutta lisääviä, ovelia, kyvykkäitä, kekseliäitä sekä mieltymyksiä yöllisiin aktiviteetteihin ja unityöhön. Kun seuraavan kerran mietit seinäkoristeen lisäämistä, kannattaa siis harkita Wolves & Foxes -seinämaalauksia. Paitsi että ne ovat söpöjä ja inspiroivia, ne voivat myös tehdä mistä tahansa huoneesta hämmästyttävän ja henkeäsalpaavan näköisen. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.