Tiikerit

Tiikerin usein salaperäinen maailma on ehkä yksi ikonisimmista eläinkuvista, joita voit käyttää kotisi koristamiseen, ja se on todella vangittu joihinkin upeisiin kankaankuviin. PetoeLue lisääläin, joka yhdistetään eniten Intiaan ja muuhun Aasiaan, on aikoinaan kuvattu "palavaksi kirkkaaksi" ja Blaken kaltaiset runoilijat kunnioittivat sen "pelottavaa symmetriaa". Tarjolla olevissa upeissa kuvissa elinvoimaiset värit, kuten kulta, musta, oranssi ja punainen, yhdistyvät upeiksi yhdistelmiksi, jotka tuovat esiin tämän kauniin eläimen todellisen majesteettisuuden.

Tiikeri maalauksissa

Tiikeri on ehkä yksi planeetan visuaalisesti upeimmista nisäkkäistä, mikä johtuu suurelta osin sen läpitunkevista silmistä ja dramaattisesti raidallisesta turkista, ja se on täydellistä materiaalia maalauksen muodossa esitettäväksi. Katso Temple Lake Tigers tai Hidden Images - Tigers, jotka ovat täydellisiä esimerkkejä näistä suurista kissoista perheryhmissä. Nämä taidokkaasti maalatut kuvat ovat täynnä yksityiskohtia ja esittävät tiikereitä luonnollisessa ympäristössään. Lisäksi Valkoinen tiikeriklaani, toinen upeasti aseteltu maalaus, esittää maailmankuulua siperiantiikeriä, jonka tunnusomainen turkki lepää puron varrella pentujen kanssa etualalla. Muut maalaukset, kuten Henri Rousseaun Tiger Sanctuary ja Tiger in a Tropical Storm, luovat monivärisiä paletteja, mikä tarkoittaa, että tiikerikuvia löytyy useissa eri sävyissä, joten ne sopivat kaikkiin sisustuksiin, joita sinulla sattuu jo olemaan.

Tiikerin luonnollinen kauneus

Tiikeri on tunnettu saalistustaidostaan metsästää salaa, mutta se on kuitenkin kaiken tutkimansa kuningas, ja tämä ominaisuus tulee parhaiten esiin eläimen kasvoissa, erityisesti sen kaukonäköisissä silmissä. Joskus tiikerin loistavat silmät näyttävät jopa pitävän katsojansa katseessaan, ja ne on kuvattu erinomaisesti kankaalle painettuna. Etsi esimerkiksi Eye of the Tiger- tai King of the Mountain -valokuvia, joissa on yksinkertaisesti upeita muotokuvia näistä kissoista. Tiger Chief, joka on eläimen tyylitelty versio, on myös luonnollisen tuntuinen, kun katsot kissan silmiin, jotka tuijottavat tinkimättömästi takaisin. Valokuvaajat saavat luonnollisesti suurten kissojen luonnollisen kauneuden usein parhaiten esiin, kun ne ovat levossa. Jos haluat upeita kuvia tiikereistä niiden rauhallisimmassa tilassa, tutustu kankaalle painettuihin tulosteisiin, kuten Don't make a Fuss, joka on upea yksivärinen kuva, tai yksinkertaisesti otsikoitu Tiger, joka on täysvärinen kankaalle painettu tuloste.
Tuotetiedot