Uroshirvet

Hirvi on uroshirvi. Naaraspuolinen vastine on kauris. Emme voi puhua tästä eläimestä viittaamatta hirvieläimiin. Sekä hirvieläinten perheen uros- että naarassukupuolet kasvattavat ja Lue lisääpudottavat sarvet vuosittain. Ne ovat toistuvasti esiintyneet luolamaalauksissa varhaispaleoliittiselta kaudelta lähtien. Koko ihmiskunnan historian ajan ne ovat olleet merkittävä osa mytologiaa, uskontoa ja kirjallisuutta. Kun hirvi on vielä nuori, sitä kutsutaan hirvieläimeksi. Photowall kunnioittaa tätä upeaa olentoa esittelemällä sen kokoelmassaan hirvieläimiä sisältäviä kankaankuvia. Näissä upeissa vedoksissa näkyy tämän eläimen runsaus ja armo, ja vaativat kaupunkilaiset voivat nauttia niiden näkymistä kodeissaan. Nämä hirvieläinten kangaspainatukset eivät näyttäisi sopimattomilta yksityisessä työhuoneessasi tai minikirjastossasi. Kun ne ovat lapsesi leikkihuoneissa tai nukkumisalueilla, ne eivät ainoastaan lisää väriä ja eloisuutta koko alueelle, vaan antavat heille myös peruskoulutusta näistä ihanista eläimistä. Se opettaa heille kunnioitusta ja juurruttaa heihin rakkauden kaikkia eläviä olentoja kohtaan. Näitä hirvieläinten kankaalle tulostettuja kankaita on lähes rajattomasti erilaisia malleja ja värejä, joista voit valita.

Hirvien upeat kankaankuvatulosteet

Sanan Peura etymologia tarkoittaa kaikenlaista eläintä. Se tarkentui vasta noin 1500-luvulla. Hirvestä on usein käytetty myös nimitystä hirvi tai sonni, riippuen siitä, millä alueella maailmaa olet. Photowall tarjoaa sinulle "Scottish Stag", "Red Deer Stag" ja "Ghost of the Forest" alkupaloina laajoissa hirvieläinten kangastulosteiden kokoelmissamme. Ne ovat siellä herättämässä ruokahalusi lisää. Kuvaukset näistä majesteettisista eläimistä niiden luonnollisessa elinympäristössä hirvieläinten kangastulosteissa tuovat luontoa ja villiä tunnelmaa mihin tahansa asuntoon, olipa ilmapiiri kuinka tylsä tahansa. Sinä ja lapsesi voitte teeskennellä, että olette Englannin tai Skotlannin maaseudulla, kävelette metsässä ja näette yhtäkkiä vilaukselta tämän nopeajalkaisen eläimen. Niiden ikoniset sarvet ovat olleet myyttien ja perinteiden perusta monissa kulttuureissa kaikkialla maailmassa. Urospeuran itsenäisyys ja omavaraisuus ovat iskostuneet myös ihmisten kieleen: kun mies lähtee yksin johonkin tapahtumaan, hänen ilmoitetaan usein menevän hirvenä. Juhlia, jotka järjestetään kaksi viikkoa ennen kuin mies tulee sulhaseksi häissään, kutsutaan polttareiksi.

Hirvijuhlien kangaspainatuksissa erottuvat

Photowall antaa sinulle, vielä enemmän, juhlimisen aihetta kokoelmassaan hirvieläinten kangaspainatuksia "Äkillinen kohtaaminen", "Hirvi lumessa" ja "Kauris". Kukaan ei voi vastustaa näitä rakastettavia ja lempeitä otuksia, kun ne koristavat kotiasi ja elävöittävät asuintilojasi. Vieraasi arvostavat varmasti näiden ainutlaatuisten hirvieläinten kankaalle painettujen kankaiden luomaa ulkoilmatunnelmaa ja luonnonläheisyyttä. Kutsu ystävät ja kollegat kahville tai teelle ja todista, kuinka he ihmettelevät näitä ainutlaatuisia kuvia. Niistä saa loistavan keskustelukappaleen, sillä villieläimet ovat nykyään yleinen ongelma planeettamme suojelussa. Puhu myös siitä, miten maailman arvostetuimmat hajuvesien valmistajat käyttävät hirven myskiä miesten kölnin ja hajuvesien valmistukseen. Jopa perinteisessä joulutarinassa Rudolph-niminen hirvi on ikuistettu lauluihin, sillä se on valaissut joulupukin tietä, kun hän ajoi yöllä viemään lahjoja lapsille. Hirvi esiintyy jopa useiden kuninkaallisten perheiden vaakunoissa, mikä osoittaa selvästi tämän eläimen merkityksen kulttuurissamme.

Villieläimissä

Vaikka lempeä ja nopea hirvi ei ole läheskään sukupuuttoon kuollut, se on ollut metsästyksen peruspilari kautta aikojen. Paleoliittisen kauden luolamiehistä nykyaikaisiin, eri puolilla maailmaa järjestettyihin hirvenmetsästysretkiin asti näitä eläimiä on arvostettu suuresti monien fyysisten ominaisuuksiensa vuoksi. Nuorten uroshirvien nahka, jota kutsutaan tammisuojaksi, on pehmeää ja joustavaa, ja sitä käytetään eräänlaisena nahkana monissa vaatteissa. Sarvista valmistetaan veitsien kahvoja, ja ne ovat usein tämän eläimen metsästäjien trofeena. Jopa peuran lihaa arvostetaan hienoissa ruokapaikoissa kaikkialla maailmassa. Nämä hirvieläinten kangaspainatukset eivät ole olemassa vain koristamaan kotiasi vaan myös lempeänä muistutuksena koko ihmiskunnalle, että tämän eläimen metsästyksessä on oltava varovainen ja tunnollinen. Kuten monien muidenkin lajien kohdalla, niiden runsas metsästys voi edelleen johtaa niiden sukupuuttoon. Stags-kangaspainatuksilla halutaan lisätä tietoisuutta kaikkien hirvieläinlajien suojelusta kaikkialla maailmassa. Pidä siis kiirettä ja osallistu tämän eläimen pelastamiseen ja säilyttämiseen nappaamalla oma kokoelmasi hirvieläinten kangaspainatuksia.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-37 37:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.