Poro

Yksi maailman suosituimmista mutta samalla arvoituksellisimmista eläimistä on poro. Vaikka useimmat meistä tuntevat ne joulusaduista ja muista vastaavista, nämä eläimet ovat niin paljLue lisääon enemmän kuin mitä silmä näkee. Photowallin porokangastulosteiden kokoelman avulla voimme tutustua joulupukin reen vetäjiin paremmin. Tässä porokangastulosteiden sarjassa on ainutlaatuisia malleja, upeita värejä ja monia mielenkiintoisia taustoja. Sen lisäksi, että tämä porotyyppi on kaunis olento, se on myös olennainen osa Lapin kulttuuria. Tämän alueen alkuperäiskansalle, saamelaisille, porot ovat olleet vuosisatojen ajan elinehto, sillä ne ovat tarjonneet kulkuneuvoja sekä lämpöä ja ravintoa haastavassa arktisessa ilmastossa. Porokangastulosteet eivät siis ole olemassa vain silmiä miellyttämään, vaan myös siksi, että niillä on jotain opittavaa ja jaettavaa ihmisten kanssa, jotka epäilemättä ihastelevat uutta seinäkoristettasi. Poro-kangastulosteet voivat olla minkä tahansa asuintilan, kuten olohuoneen, keskipisteenä sekä tarvittava tyylikäs koriste yritysten tiloissa, kuten neuvotteluhuoneessa.

Tietoa porokangastulosteista

Tämä peuralaji elää Grönlannin, Skandinavian, Venäjän, Alaskan ja Kanadan arktisella tundralla ja kosteissa metsissä. Tiesitkö, että ne ovat ainoa peuralaji, jossa sekä urokselle että naaraalle voi kasvaa sarvet? Urosten sarvet voivat kasvaa jopa hämmästyttävän 1,4 metrin pituisiksi, ja niissä on peräti 44 piikkiä, joita kutsutaan "piikeiksi". Yritä tutkia porokangaspainojamme ja etsi, missä kuvassa niitä on eniten. Lisäksi urosporot voivat kasvaa olkapäästä jopa 1,2 metriä pitkiksi ja painaa jopa 250 kiloa. Se on yli kolme kertaa enemmän kuin keskivertoihmisen paino! Vaikka ihmiset ovat metsästäneet poroja tuhansia vuosia niiden lihan, maidon, turkisten ja sarvien vuoksi, monet ihmiset pitävät yhteyttä näihin eläimiin pyhänä. Esimerkiksi Skandinaviassa, Venäjällä ja Mongoliassa poronhoito on ikivanha ja tärkeä osa heidän kulttuuriaan. Juuri tämä tekee poroaiheisista kankaista entistäkin kiinnostavampia, sillä niiden avulla saat paitsi upean seinäkoristeen myös mielenkiintoisen aiheen, jonka voit jakaa perheesi, ystäväsi, kollegojesi ja vierailijoiden kanssa.

Let it snow, let it snow, let it snow!

Kuten varmaan tiedätkin, porot viettävät paljon aikaa lumessa. Itse asiassa porot viettävät jopa neljäkymmentä prosenttia elämästään pakkasessa! Jos pidät tästä erityisestä vuodenajasta, tulet ilahtumaan tästä valikoimasta porokangastulosteita. Me kaikki tiedämme, että vuodenajat voivat muuttaa mielialaa, vaikuttaa elämäämme ja muuttaa näkökulmia. Sanotaan, että talvi on mietiskelyn aikaa ja kutsuu meitä hiljentämään mielen, hiljentämään sielun ja puhdistamaan sisäiset toimintamme. Voit varmasti tukea tätä söpöllä aiheella talvisissa maisemissa, kuten näissä kuvissa poro-kangastulosteissa. Photowallin poro-kangastulosteet, kuten "Poro II", luovat kauniin ja rauhoittavan näkymän mihin tahansa huoneeseen. Tämä kaunis kohtaus tuo täydellisesti esiin porojen vetovoiman ja sittemmin talvikauden. Rikkaiden yksityiskohtiensa ja upean sommittelunsa ansiosta tämä erityinen poro-kangastuloste saa sinut tuntemaan, että olet aivan paikalla ihailemassa näitä majesteettisia olentoja ja olemassa yhtä luonnon kanssa. Ne, jotka haluavat sisustukseensa hieman toimintaa, eivät voi mennä pieleen, kun valitsevat porokangaspainatuksia, kuten "The Battle". Tämä ylevä taideteos tuo erilaista energiaa menettelyyn ja voi päivittää seinäsi hetkessä.

Porokuvapainatuksia kaikille

Poro-kangastulosteet sopivat erinomaisesti myös lastenhuoneisiin. Tämän kategorian värit ovat ystävällisiä ja aiheet ovat paitsi suosittuja, myös upeita ja lapsiystävällisiä. Poro-kangastulosteet voivat muodostaa rauhoittavan taustan lasten makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Niiden katseleminen rauhoittaa nuoria, saa heidät keräämään ajatuksiaan ja vain nauttimaan luonnon uskomattomasta kauneudesta. Poro-kangaspainatukset, kuten "Poro" tai "Vesiväriluonto", ovat täydellisiä edustuksia siitä, miksi tällaiset motiivit voivat tarjota suuren vetovoiman mutta myös hyvän tunnelman lapsesi ympäristöön. Koska elämme ilmastonmuutoksen aikaa, tämä voi olla myös ihanteellinen väline kouluttaa ja välittää seuraavalle sukupolvelle, kuinka tärkeää on auttaa ympäristöämme, koska se vaikuttaa myös näihin ihaniin eläimiin. "Bugle Boy" ja "Poro Helagsfjälletissä, Ruotsissa" ovat vain joitakin käsillä olevista porokangaspainatuksista, joilla tämä asia voidaan todella tuoda esiin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1