Kauris & hirvi

Kuka sanoo, että porot ovat vain joulua varten? Anna huoneellesi skandinaavinen ilme valikoimamme hirvi- ja peuratulosteilla. Valitse useista eri tyypeistä huoneeseesi sopivia; värikkLue lisäääitä sarjakuvatyylisiä maalauksia, jotka sopivat erinomaisesti lastenhuoneeseen, tai trendikkäitä moderneja hirvimaalauksia, jotka vahvistavat seiniäsi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla täysväristä valokuvapainatusta, joka tuo ulkoilman sisälle ja ilahduttaa kaikkia luonnonystäviä. Kummittelevat lumikuvat, joissa on pohjoismainen sydän, lämmittävät kotiasi ja tuovat sisustukseesi sen majesteettisen kosketuksen, jonka vain tunturien hallitsija voi tuoda. Ja takaamme, ettet näe Rudolphin karvoja tai karvoja!

Hirvi: pyhä, pehmeä ja lempeä eläin

Joidenkin myyttien ja legendojen mukaan näillä majesteettisilla eläimillä on henkinen ylivertaisuus niiden sarvien vuoksi, jotka muistuttavat kuninkaiden ja kuningattarien käyttämiä kruunuja. Niiden sarvet ulottuvat taivaan läpi, mikä tuo hirvet lähemmäs taivasta. Kun sinulla on taustakuvia, joissa on näitä olentoja, huoneistasi tulee hienostuneemmat. Voit valita yksinkertaisista ja tyylikkäistä maalauksista henkeäsalpaaviin valokuviin näistä kauniista otuksista. Peurat nähdään myös maissina ja naisellisuuden ruumiillistumana. Legendan mukaan peurat muuttuvat usein naisiksi välttääkseen metsästyksen. Älkää pettykö kaverit, sillä peuroilla on myös maskuliinisia elementtejä. Peurat liittyvät itsenäisyyteen, puhdistumiseen ja ylpeyteen. Oli sukupuolesi mikä tahansa, jokin näistä eri vaihtoehdoista voi olla persoonallisuuteesi parhaiten sopiva seinämaalaus! Näiden nisäkkäiden ylivertaisuus todella näkyy näissä ja ne täydentävät olohuoneesi erittäin hyvin. Olisi todella lumoavaa vain istua ja juoda kuppi kahvia aikaisin aamulla katsellen näitä tyylikkäitä olentoja, eikö totta?

Voiman ja voiman symboli

Lisäämällä seinillesi taustakuvia, joissa on näitä vahvoja, rohkeita, hallitsevia, voimakkaita ja siroja nisäkkäitä, voisit saada aikaan suuren eron huoneesi tunnelmaan. Yksi ilmeisimmistä asioista, joita hirvi symboloi, on voima ja valta. Kun tarkastellaan sen kokoa, se antaa varmasti vahvan auran, jossa on rohkeutta ja rohkeutta. Oli myytti Potawatomi-tytöstä, joka etsi elämänkumppania, ja kaikista eläimistä hän valitsi hirven, koska se näytti hänelle voimansa, rohkeutensa ja rohkeutensa. Tosin emohirvi on myös äitiyden symboli. Valittavana on erilaisia seinämaalauksia. Voit kokeilla söpöä animoitua hirviseinää, jonka voit laittaa lapsen huoneeseen, tai todella hienoja valokuvia hirvistä luonnosta.

Luonnon kanssa

Kuka ei lumoutuisi luonnon kauneudesta? Luonto on todellakin hieno käsite valokuvaukseen ja jokainen haluaisi laittaa luontoaiheisen tapetin seinälleen, mutta entä jos lisättäisiin jotain, joka tekee luonnosta vielä mahtavamman? Kauriit ja hirvet täydentävät varmasti kuvankauniita luontomaisemia. Ne tuovat kuviin ja kuvioihin lisää rauhallisuuden tunnetta. Viherpelloilta, kauniiden metsien läpi kulkien, vuorille asti. Se täydentää melkein kaikkea ja lisää luonnon esteettiseen ilmeeseen lisää armoa. Kuvittele, että menet kotiin töistä, stressaantuneena ja väsyneenä kaikista tekemistäsi ylitöistä, ja sitten näet tämän lumoavan seinämaalauksen olohuoneessasi näiden majesteettisten olentojen, Peers & Moose, kanssa, jotka tuijottavat kaunista luontoa taustalla. Eikö se vähentäisi negatiivisia viboja, jotka ovat aiheuttaneet sinulle huonon mielialan?
Tuotetiedot