Pandat

Panda on karhu, joka asuu Etelä-Kiinassa. Sen tunnistettavimmat piirteet ovat sen mustavalkoinen turkki ja hyvin pyöreä vartalo. Vaikka pandat kuuluvat teknisesti lihansyöjiin, ne syöLue lisäävät luonnossa lähinnä lehtiä ja bambunversoja. Niiden tiedetään syövän lintuja, jyrsijöitä ja raatoja, mutta mukulat ja versot muodostavat 99 prosenttia sen päivittäisestä ruokavaliosta. Niitä voidaan syöttää erikoisvalmisteisilla elintarvikkeilla, kun ne ovat kotioloissa vankeudessa. Tällaisia ruokia ovat hunaja, munat, kala, jamssit, appelsiinit ja banaanit. Photowall kunnioittaa tätä rakastettavaa olentoa omalla Pandat-kangastulostesarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä söpöä ja pehmoista eläintä sellaisena kuin muu maailma sen näkee. Ripusta muutama näistä Pandat-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja täytä tila keveydellä ja ilolla. Perheesi ja vieraasi löytävät yhä kekseliäämpiä syitä viipyä tällä alueella, kun siellä on näitä Pandas-kangastulosteita. Saat heidät tuntemaan, että he ovat bambuviidakossa Kiinassa ja katselevat, kun nämä eläimet leikkivät ja huolehtivat poikasistaan, kun Pandat-kangastulosteita on kaikkialla heidän ympärillään. Kodissasi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä näiden Pandas-kangastulosteiden kanssa.

Söpö Pandat-kangastulosteet

Pandat elävät elinympäristönsä Keski-Kiinan vuoristoalueilla, erityisesti Sichuanin maakunnassa. Ne ovat joutuneet jättämään alankoalueet, jotka olivat niiden koti, liiallisen maanviljelyn, metsäkadon ja nykyaikaisen ihmisen kehityksen aiheuttamien tuhojen vuoksi. Niitä pidetään nykyään uhanalaisena lajina, ja monet niistä elävät vankeudessa, mutta luonnossa niitä on vielä hyvin vähän. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden nähdä tämän hämmästyttävän eläimen "Panda Cub", "Baby Panda" ja "Sweet Panda" ainutlaatuisessa Pandas-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin nuorempia pandoja, joita maailmassa nykyään on. Ripusta muutama näistä Pandas-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, kuinka mukavuus- ja jännitystekijä nousee eksponentiaalisesti. Aikuisten pelien pelaaminen ei ole koskaan jännittävämpää kuin näiden Pandas-kangastulosteiden ollessa seinilläsi. Voit myös halutessasi asettaa muutaman Pandas-kangastulosteen esille oleskeluhuoneeseesi. Lisää rentoutumista ja rauhallisuutta näiden Pandas-kangastulosteiden avulla huoneessa.

Pandas-kangastulosteet pehmoisina

Lohikäärme on Kiinan perinteinen symboli. Vuosien varrella panda on kuitenkin ottanut paikkansa joissakin maailman näyttämön merkittävämmissä osa-alueissa. Se esiintyi vuonna 1982 kultaisissa pandakolikoissa ja jälleen Pekingin olympialaisten aikana yhtenä niiden maskotista. Niistä on tullut niin suosittuja, että vuonna 1988 Tainanin maakunnassa sijaitseva eläintarha maalasi aurinkokarhun mustavalkoiseksi, jotta ihmiset luulivat sitä pandaksi. Tämä oli surullisenkuuluisa Tainanin väärennetty pandatapaus. Photowall antaa sinulle vielä enemmän ihailtavaa, kun sen hienossa Pandat-kangastulosteiden valikoimassa on "Little Red Panda", "Ryan Fowler-Panda" ja "Panda Trees". Näissä kuvissa esitellään tämän eläimen muita, vähemmän tunnettuja lajeja, kuten punainen panda. Ripusta muutama näistä Pandat-kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi maailmankuulu eläintieteilijä, joka tutkii tämän hämmästyttävän eläimen käyttäytymistä ja tapoja. Voit jopa asettaa nämä Pandat-kangastulosteet esille käytävillesi, jotta kulkeminen huoneesta toiseen olisi huvittavaa ja mielikuvituksellista. Ei ole käytännössä mitään huonetta tai seinää, johon nämä Pandat-kangastulosteet eivät voisi tuoda iloa ja valoa.

Ikoninen ja arvokas

Useat suositut maailmanjärjestöt ovat valinneet pandan asiansa symboliksi. Maailman luonnonsäätiö World Wildlife Fund käyttää tätä hämmästyttävää karhua logossaan. Sekä lukemattomat ruokaketjut, jotka tarjoilevat kiinalaisia ruokia ympäri maailmaa. Hollywoodissa panda on lunastanut paikkansa yhtenä planeetan ikonisimmista eläimistä lukemattomien sen kunniaksi tehtyjen elokuvien myötä. Kuva söpöstä ja rakastettavasta pandasta on kuitenkin varsin petollinen. On erittäin hyvä syy siihen, miksi niitä pidetään vankeudessa hyvin syvissä aitauksissa. Pehmoisesta ulkonäöstään huolimatta näiden olentojen lähestyminen ja koskettaminen on erittäin vaarallista, sillä niiden tiedetään hyökkäävän ihmisten kimppuun, kun ne tuntevat itsensä uhatuksi. Photowall näyttää sinulle lisää tästä merkittävästä olennosta, sillä sen huomattavassa Pandojen kankaalle painettujen kankaiden kokoelmassa on Pandan pentu, Pandan suudelma ja Pandan laakso. Nämä kuvat näyttävät meille tämän hämmästyttävän olennon sen luonnollisessa elinympäristössä. Ripusta muutama näistä Pandat-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunne, että suljet silmäsi yhden luonnon rakastettavimman olennon keskellä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1