Pantterit

Pantterit ja muut maailman savanneilla, tasangoilla ja viidakoissa liikkuvat suurkissat ovat maailman tuotteliaimpia metsästäjiä. Nämä pelottavat otukset ovat ketteriä ja valppaita, jLue lisääa niiden kyky sulautua luonnolliseen ympäristöönsä on uskomaton. Niiden luontaiset piirteet saavat aikaan sen, että näyttää siltä kuin luontoäiti olisi nimenomaan suunnitellut nämä eläimet tappamista varten. Niiden luonnollisissa elinympäristöissä ei käytännössä ole saalista, joka olisi turvassa näiltä tappavilta saalistajilta. Photowall tekee kunniaa näille hämmästyttäville kissoille omalla pantterikangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat esittävät joitakin tappavimmista ja tuotteliaimmista metsästäjistä, jotka ovat koskaan kulkeneet maan päällä. Ripusta muutama näistä upeista panttereiden kangaspainatuksista olohuoneesi seinälle ja anna tilalle uhkaavuutta ja jännitystä. Perheesi ja läheisesi tulevat olemaan loputtoman innoissaan, kun he katsovat näitä ainutlaatuisia pantterien kangastulosteita seinillä. He taputtavat sinulle siitä, että olet tarpeeksi rohkea ja seikkailunhaluinen asettaaksesi nämä upeat pantterikangastulosteet näin näkyvään tilaan. Huomaa, kun he keksivät yhä mielikuvituksellisempia syitä viipyä tällä alueella kaikkien näiden hämmästyttävien pantterien kangaspainatusten ympäröimänä.

Panttereiden kankaankuvapainatukset

Suosittu tiede- ja luontolehti National Geographic on esitellyt panttereita ja niiden laumaa yli tusinan verran numeroissaan. Joitakin suurimpia luontokuvaajia ja eläinten käyttäytymistieteilijöitä on annettu tehtäväksi ottaa kuvia näistä upeista otuksista niiden luonnollisessa elinympäristössä. Kuitenkin jotkut valokuvaajat, jotka ovat nähneet nämä olennot niin henkeäsalpaavissa ja ainutlaatuisissa asennoissa, kieltäytyvät ottamasta tilannekuvaa. Sen sijaan he haluavat tallentaa kuvan mielessään omaksi nautinnokseen. Tällaista on näiden eläinten voima ja luontainen karisma. Photowall tekee kunniaa näille metsien ninjoille hienossa pantterikangastulosteiden kokoelmassaan "Black Panther", "Panther Monochrome" ja "Panther in the Jungle". Nämä upeat kuvat kuvaavat tätä merkittävää olentoa, kun se määrää valtaansa viidakossa, joka on sen valtakunta. Aseta nämä ihmeelliset pantterit-kangaspainatukset lastesi huoneisiin opettamaan heille rohkeuden ja nokkeluuden oppitunteja. Ne voivat toimia lapsillesi monien jalojen arvojen pohjustajana. Pyydä heitä kutsumaan ystävänsä leikki-iltapäivään ja katso, kuinka heistä tulee naapuruston kaikkien lasten kateus.

Panttereihin naamioituneet kankaankuvatulosteet

Rudyard Kiplingin kuolemattomassa romaanissa Viidakkokirja yhtä päähenkilöistä esittää ystävällinen ja viisas pantteri nimeltä Bagheera. Kiplingin kerrotaan viettäneen useita vuosia Intiassa tutkien tämän suuren eläimen mielenkiintoisia tapoja, sen siroja liikkeitä ja laskelmoivia silmiä. Tosielämässä pantterit eivät kuitenkaan hyökkää, ellei niitä ensin vahingoiteta, ja vain niitä ympäröivien tarujen ja legendojen ansiosta niistä on tullut maailman pelätyimpiä eläimiä. Photowall kunnioittaa suurta petoeläintä "Black Panther Portrait", "Black Panther in Tree" ja "Phanter with P" -kuvilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään pantterikangastulosteiden valikoimaan. Jo niiden pelkkä ulkomuoto voi antaa aavistuksen siitä kauheasta ja kunnioitusta herättävästä hurjuudesta, joka näillä eläimillä on. Kutsu Aasiassa ja Intiassa matkustaneet ystäväsi iltapäivällä teelle ja kekseille ja anna heidän viihdyttää sinua kertomuksillaan matkoista ja seikkailuista näissä maailmankolkissa. Nämä pantterit-kangastulosteet tuovat taatusti energiaa ja elinvoimaa kotisi jokaiseen huoneeseen. Tee näistä panttereiden kangaspainatuksista pysyvästi seinillesi.

Näkymätön ja valpas

On luonnon outo ihme, että jotkut sen pelottavimmista otuksista aloittavat elämänsä söpöimpinä ja rakastettavimpina eläiminä. Panttereiden näky leikkisinä ja rakastettavina pentuina peittää sen tosiasian, että niistä kasvaa maapallon tuotteliaimpia ja tappavimpia metsästäjiä. Eläinten käyttäytymistieteilijöiden piirissä on tunnettu tosiasia, että lauman metsästyksen hoitaa alfauros. Uros pitää lauman koossa ja sanelee kaikki päätökset, joita se tekee jokapäiväisessä elämässä, ja se on myös se, joka etsii ruokaa kaikille. Photowall saa sinut tuntemaan itsesi lauman jäseneksi hienon pantterikangaspainatussarjansa "Tropical Panther-Ash", "Tropical Panther-Green" ja "Tropical Panther-Indigo Ash" -valikoimalla. Sijoita nämä upeat kuvat yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, jotta voit tuntea itsesi yhdeksi pimeimmän Afrikan pioneereista. Saat tuntumaa suuresta erämaasta, kun nämä pantterit-kangaspainatukset ovat kaikkialla ympärilläsi. Tuo kollegasi ja työtoverisi mukavaan kotiisi keskustelemaan ja seurustelemaan iltapäivällä samalla, kun katselette näitä upeita pantterien kangaspainatuksia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1