Leopardit

Panthera-suvun kissaeläinten heimoon kuuluva leopardi elää Aasiassa, Afrikassa ja Venäjällä. Se on uhanalainen laji metsästyksen ja sen luonnollisen elinympäristön häviämisen vuoksi. Lue lisääMaailmassa on enää vain neljännes sen oletetusta määrästä. Photowall tervehtii tätä hämmästyttävää olentoa omassa leopardikangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä hienoa eläintä kaikessa raa'assa loistossaan. Nämä leopardien kangaspainatukset ovat takuuvarma hitti missä tahansa tilassa kodissasi. Ripusta muutama näistä leopardikangastulosteista olohuoneeseesi, niin olet vieraidesi ja perheenjäsentesi huomion keskipiste. Sijoita muutama niistä vapaa-ajan asunnoillesi muistuttamaan sinua siitä, että sinulla on aina leopardin valppaus ja nopeat vaistot. Muutama näistä leopardikangastulosteista oleskelualueillasi lisää myös kaivattua elinvoimaa ja jännitystä rentoutumiseen. Kodissasi ei ole yhtään paikkaa, jossa nämä leopardikangastulosteet eivät tekisi voimakasta vaikutusta. Jopa lapsesi nukkumapaikat ja leikkipaikat hyötyvät suuresti, kun niissä on näitä leopardien kangaspainatuksia. Tuo jännitystä kotiisi näillä leopardien kangaspainatuksilla.

Kuolema leopardien kangaspainatuksissa

Leopardeilla on ruusukkeiksi kutsuttuja täpliä, ja ne ovat opportunistisia metsästäjiä. Tämä tarkoittaa, että ne syöksyvät saaliinsa kimppuun aina ja kaikkialla, missä ne löytävät sen. Ne ovat nopeita juoksijoita, jotka keräävät jopa 58 kilometrin tuntinopeuden. Niitä on ollut maapallolla varhaispleistoseenikaudesta lähtien. Photowall antaa sinun ihailla tätä upeaa olentoa "Evening Watch-Leopard", "Hidden Leopard" ja "Out of the Darkness" leopardien laajassa kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden eläinten pelottavaa luonnetta. Huolimatta siitä, että salametsästäjät metsästävät niitä armottomasti kaikkialla maailmassa, ne ovat itse tuotteliaita tappokoneet, kun ne vaanivat ja kaatavat saalistaan. Nämä tappavat lihansyöjät liikkuvat nopeasti, piiloutuvat hyvin ja tappavat nopeasti antaen saaliilleen tuskin mahdollisuutta väistää. Anna näiden leopardien kangaspainatusten muistuttaa kaikkia siitä, että luontoäidillä voi joskus olla karkeutta ja terästä suonissaan. Kutsu muutama ystäväsi, jotka ovat luonnonystäviä, viettämään iltapäivä kotonasi ihaillen näitä leopardien kangaspainatuksia. Pyydä heitä viihdyttämään sinua kertomalla tarinoita ajastaan maissa, joissa nämä hurjat eläimet ovat asuneet.

Sovitettavissa leopardien kangastulosteissa

Muotimaailmassa leopardikuvioista on tullut yksi ikonisimmista ja suosituimmista malleista, jotka koristavat modernien kiitoteiden vaatteita. Tämän eläimen luonnollisesta kauneudesta kertoo paljon se, että sen väritystä on pidetty arvokkaana esitellä haute couture -muotokuvissa. Photowall antaa sinun ihailla enemmän tätä olentoa "Gold Leopard", "Leopard Queen Teal" ja "Leopard Resting on a Tree at Masai Mara" leopardien upeassa kankaankuvituskokoelmassaan. Nämä kuvat esittelevät tämän eläimen luonteen rauhallisemman ja valppaamman puolen. Hyödynnä tämän upean eläimen voima ja lainaa sen nopeutta ja voimaa laittamalla nämä leopardien kangastulosteet kotisi seinille. Kun sinulla on nämä upeat leopardikangaspainatukset yksityisessä työhuoneessasi tai minikirjastossasi, sinusta tuntuu kuin olisit yksi historian rohkeimmista rajamiehistä. Ne tuovat lukutiloihisi karujen ja valmiiden tasankojen tunnelman. Voit jopa sijoittaa nämä leopardikangaspainatukset sänkysi päälle, jotta leopardin henki suojelee sinua nukkuessasi. Nämä kuvat valaisevat varmasti kotiasi.

Nopea ja nokkela

Avoimilla tasangoilla ja savanneilla on monia petoeläimiä, jotka kilpailevat saaliseläinten tarjoamasta ravinnosta. Nopeimmat ja tehokkaimmat tappajat päätyvät usein ravintoketjun huipulle. Varkauden, nopeuden ja oveluuden yhdistelmällä leopardi on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tappavimmista eläimistä, jotka ovat koskaan kulkeneet luonnossa. Photowall tarjoaa sinulle välähdyksen suuresta petoeläimestä leopardien hienojen kankaalle tulostettujen leopardien sarjassaan: "Leaping Leopard", "Watching" ja "Leopard-Serengheti-Tanzania". Nämä kuvat kuvaavat tämän eläimen tappavampaa puolta. Nämä leopardien kangaspainatukset sopivat täydellisesti yhteen minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Niitä on saatavana laaja valikoima malleja ja värejä, joista hienostunut urbaani kodinomistaja voi valita. Muutama näistä ruokasalissasi saa ruokailun tuntumaan aivan eksoottiselta kokemukselta. Sinä ja perheesi tunnette tuntuvan sähkön, jonka nämä hienot leopardikangaspainatukset tuovat kotiisi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1