Ryhävalaat

Kyhmyvalas kuuluu baleenivalaisiin. Aikuiset valaat ovat noin 12-16 metriä pitkiä ja voivat painaa jopa 30 tonnia. Sillä on ainutlaatuinen ruumiinmuoto, jossa on nuppumainen pää ja piLue lisäätkät rintaevät. Se on myös valasbongareiden suosiossa, koska sillä on tapana breikata, eli se hyppää mielellään veden pinnalta ylös kauniissa lentonäytöksessä. Sillä on monimutkainen laulu, joka kestää 10-20 minuuttia, ja ne laulavat sitä tuntikausia kerrallaan. Photowall tekee kunniaa tälle upealle vesinisäkkäälle omalla kokoelmallaan Kyttyrävalaiden kankaalle tulosteita. Nämä kuvat kuvaavat näitä hienoja olentoja niiden luonnollisessa elinympäristössä, jotkut niistä riemuiten poikastensa kanssa. Ripusta muutama näistä Kyttyrävalas-kangastulosteista olohuoneesi seinälle ja tunne, kuinka avomeren avaruus ja vapaus läpäisevät tämän tilan kodissasi. Perheesi ja vieraasi arvostavat näiden Kyttyrävalas-kangastulosteiden kauneutta ja majesteettista laatua, eivätkä he pysty repimään itseään pois olohuoneestasi. Nämä Humpback whales -kangastulosteet tuovat taatusti elämää ja valoa kotiisi.

Massiivinen Humpback whales -kangastulosteissa

Kyhmyvalasuroksen laulun sanotaan olevan parittelukutsu lajinsa naaraalle. Nämä eläimet vaeltavat vuosittain jopa 16 000 mailia ja ruokailevat enimmäkseen arktisten alueiden jäisissä vesissä. Sen jälkeen ne siirtyvät lämpimämmille alueille lisääntymään, synnyttämään ja joskus elämään kertyneillä rasvavarastoillaan. Ne syövät pääasiassa krilliä ja pieniä kaloja. Photowall antaa sinulle paljon muutakin ihailtavaa, sillä sen hämmästyttävässä ryhävalaiden kangastulosteiden kokoelmassa on "Humpback Whale", "Lahaina Moon" ja "Majestic Humpback Whale". Näissä kuvissa esitellään näitä hienoja eläimiä vesillä, joilla ne yleensä syövät ja lisääntyvät. Ripusta muutama näistä Humpback whales -kangastulosteista loikoiluhuoneeseesi ja tunne niiden rauhoittava ja rentouttava vaikutus välittömästi. Nämä hienot kuvat syvänteissä elävistä valaista voivat välittömästi rauhoittaa aistejasi ja tyynnyttää sieluasi. Istu kupillinen kuumaa kaakaota mukanasi suosikkisohvallasi ja yksinkertaisesti katsele näitä mahtavia Humpback whales -kangastulosteita helpottaaksesi kaikkia taakkojasi ja huoliasi tämän päivän aikana. Ei ole yhtään huonetta tai seinää, jota nämä Humpback whales -kangastulosteet eivät piristäisi.

Hyvinvointikuvia ryhävalaiden kankaalle tulostetuista kankaista

Kyhmyvalaat käyttävät kuplaverkkotekniikkaa hankkiessaan ruokansa. Valaanpyyntiteollisuuden syntyminen uhkasi aikoinaan tätä eläintä lähes sukupuuttoon. Näiden valaiden metsästystä koskeva rajoitus vuonna 1996 kuitenkin pysäytti niiden lisääntyneen teurastuksen, ja niiden määrä on nyt hitaasti elpymässä. Valaat joutuvat kuitenkin edelleen kohtaamaan monia vaaroja avomerellä, kuten jäävät vahingossa kiinni verkkoihin, joutuvat alusten alle ja jopa melusaasteet ovat näiden hienojen olentojen vihollisia. Photowall antaa sinulle vielä enemmän rakastettavaa: "Black and Whale" (Musta ja valas), "Humpback Whale Calf" (Kyhmyvalaan vasikka) ja "Humpback Whale and the Sky" (Kyhmyvalas ja taivas) kuuluvat hienoon valikoimaansa Kyhmyvalaiden kangaspainatuksia. Näissä kuvissa nämä ainutlaatuiset eläimet leikkivät ja liikkuvat valtamerikodissaan. Ripusta muutama näistä Humpback whales -kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, että näiden kuvien läsnäolo keventää tilaa. Aikuisten huvitukset eivät koskaan ole yhtä hauskoja ja mukaansatempaavia kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä ryhävalaiden kankaankuvia. Karkota tylsyys ja ankeus kodistasi ikuisesti näillä Humpback whales -kangastulosteilla.

Kallisarvoinen ja suojeltu

Herman Melvillen suuressa meriromaanissa Moby Dick päähenkilö on Ahab-niminen kapteeni, jonka jalan kerran vei valkovala. Hänen matkansa tämän valaan etsimiseksi kostotarkoituksessa ja sen pyydystämiseksi tai tappamiseksi on romaanin juonen keskiössä. Ennen maanalaisen öljyn löytymistä valasöljyä käytettiin teollisuudessa kotiemme ja katujemme valaisemiseen sekä tuhanteen ja yhteen sovellukseen, joista tämä arvokas neste tunnetaan. Tämä johti tämän eläimen lisääntyvään ja hallitsemattomaan metsästykseen. Vasta meidän vuosisadallamme sen määrä on osoittanut toivoa herättäviä merkkejä elpymisestä lähes sukupuuttoon kuolemisesta. Photowall opettaa sinua kunnioittamaan luontoa "Humpback Whale in Blue" (Kyttyrävalas sinisenä), "Whale" (Valas) ja "Beautiful Turn" (Kaunis käänne) -kuvilla upeassa Kyttyrävalas-kangastulosteiden kokoelmassa. Nämä kuvat muistuttavat meitä näiden eläinten olemassaolon hauraudesta ja siitä, että velvollisuutemme on suojella niitä. Ripusta muutama näistä ryhävalas-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi niistä varhaisista luonnontieteilijöistä, jotka tarkkailivat tätä hienoa olentoa sen luonnollisessa elinympäristössä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-17 17:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.