Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.
Juuri nyt meillä on pidennetty toimitusaika jopa 5 työpäivää.

Zebra II -aukio - Canvastaulu - Aula

73

aihetta

Seeprat

Kaikista lasten luontoaiheisista saduista “Miten seepra sai raitansa” tämä ugandalainen kansanlegenda on varmasti tunnetuin. Seeprat kuuluvat Eguus-sukuun kuten hevoset ja aasit, jostLue lisääa sana “eguine” on peräisin. Aivan kuten ihmisen sormenjäljet, seepran raidat ovat yksilölliset, mutta ei tiedetä, pystyvätkö ne tunnistamaan toisensa näiden kummallisten raitojen perusteella. Ne ovat erittäin sosiaalisia eläimiä ja elävät haaremeiksi kutsutuissa laumoissa, kuten ryhmää esittävässä taulussa. Ne huolehtivat toinen toisistaan ja haluavat jopa hankkia itselleen parin. Ne nukkuvat vain, jos niiden naapurit ovat lähellä, jotta ne saavat varoituksen mahdollisten petojen lähestymisestä. Canvastaulujen sarjan kuvat ovat upeita, Photowallin yksityiskohdat ovat kauniit ja erittäin selviä. Nämä eläimet ovat ehkä kaikkein tunnetuimpia ja niitä on kuvattu sekä klassisissa että moderneissa yhteyksissä. Juoksevien seeprojen liike tuntuu kantautuvan lähes ulos taulusta ja niiden kavioiden kapse on melkein kuultavissa. Emoa ja varsaa esittävä canvastaulu on tyypillinen merkki perhesiteestä. Emo pitää varsaa lähellään syntymää seuraavien päivien ajan, jotta ne oppivat sen hajun, ulkonäön ja äänen ja pystyvät aina löytämään emonsa.

Ominaisuuksia

Seeprat päästävät erilaisia ääniä Etsiessään itselleen paria ne kiljuvat kuin apinat, mutta kun ne haluvavat löytää toisen seepran, niiden äänestä tulee terävä ja korkea kuin koiran haukunta. Ne hirnuvat myös kuten hevoset. Ne kommunikoivat keskenään häntänsä ja korviensa avulla. Kuten hevosilla, niiden korvat osoittavat ylöspäin, kun ne ovat rauhallisia, eteenpäin, jos ne ovat peloissaan, mutta taaksepäin, kun ne ovat vihaisia. Erittäin nopeasti ne pystyvät saavuttamaan 65 km tuntinopeuden, ja erinomaisen kestävyytensä ansiosta ne pystyvät välttämään petoeläimet tekemällä siks-sak-liikkeitä Niiden nopeus näkyy niiden vuotuisen migraation yhteydessä, kun noin 1,5 miljoonaa gnuuta ja 200 000 seepraa ylittää Serengetin tasangon Tansaniassa, lähes samalla tavalla kuin sarjan canvastauluissa.

Lajit

Kolmesta eri lajista tasankoseeprat on tunnetuimpia, ja ne elävät Etelä- ja Itä-Afrikassa. Vuoriseeprojen vatsa on valkoinen ja niitä esiintyy Länsi-Afrikassa. Harvinaisin laji, grevynseeprat ovat suurikokoisimpia ja asuvat Pohjois-Kenian ruohotasangoilla, ja ne on luokiteltu uhanalaisiksi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-73 73:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.