Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Elefanttitie - Canvastaulu - Makuuhuone

160

aihetta

Norsut

Elefantit ovat ikonisia ja vahvoja eläimiä, jotka elävät mitä ihmeellisimmissä ympäristöissä. Hätkähdyttävä näky Afrikan savanneilla tai Aasian erämailla juoksevista elefanttilaumoistLue lisääa on onnistuttu hienosti vangitsemaan näihin canvastauluihin, Sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta matkustaa ympäri maailmaa nähdäksesi elefantteja luonnossa, mutta näiden taidokkaasti tehtyjen canvastaulujen ansiosta voit katsella niitä oman kotisi seinällä.

Valitse haluamasi eläin

Elefantit ovat täydellinen valinta kotisi eläinaiheisten taulujen sarjaan. Nämä upeat eläimet on taidokkaasti tallennettu tauluihimme. Rakastat ehkä niiden loistavan valkoisia torahampaita tai suurta kärsää, meidän tauluissamme ne tulevat täydellisesti esiin. Voit yhdistellä canvastauluja keskenään, jotka esittävät erilaisia lajeja kuten afrikkalaisia elefantteja tai intialaisia norsuja.

Ihaile elefanttien kauneutta

Suuren kokonsa vuoksi ne tekevät meihin vaikutuksen. Voit ihailla elefanttien kauneutta valitsemalla niitä esittävän, taidokkaan canvastaulun kotisi seinälle. Valikoimasta löytyy realistisia sekä esteettisesti manipuloituja kuvia elefanteista, jotka sopivat olohuoneen, makuuhuoneen tai lastenhuoneen seinälle. Värivalikoima on laaja, minkä ansiosta löydät varmasti kotisi tyyliin sopivan taulun,

Muistele tekemääsi safari-retkeä

Jos muistisi pettää joissakin kohdissa, Phowallin elefanttiaiheinen canvastaulu voi olla hyvä apu. Elefanttiaiheisten canvastaulujen avulla voit palauttaa mieleesi muistot safarista. Esteettisesti ja huolellisesti suunniteltuja yksittäisiä elefantteja tai kokonaisia elefantti-perheitä, muistot eivät voi tulla paremmin mieleen. Erilaisista kulmista kuvattujen elefanttien avulla pystyt elämään uudestaan safari-matkasi hauskat hetket.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.