Sammakot

Sammakot ovat sammakkoeläinlaji ja lihansyöjä. Niillä ei ole häntää, niillä on vihreä limainen iho, pullistuneet silmät ja pitkät, ketterät jalat, joiden avulla ne voivat loikkia pitkLue lisääiä matkoja. Niitä on ollut maapallolla triaskauden alkupuolelta lähtien. Suurimmat sammakkokeskittymät asuvat yleisesti trooppisilla alueilla, mutta niiden tiedetään elävän myös kylmemmässä ilmastossa hajallaan eri puolilla maapalloa. Niillä on pitkät kielet, joiden avulla ne voivat metsästää ja pyydystää hyttysiä ja muita pienempiä eläimiä. Useat sammakkolajit kykenevät muuttamaan lämpösignaaliaan, minkä ansiosta ne voivat muuttaa lämpötilaa mielensä mukaan. Niiden ihossa on myös kromatofooreja, joiden avulla ne voivat vaihtaa väriainetta naamioidakseen itsensä saalistajia vastaan. Muutamat tämän kummallisen vihreän sammakkoeläimen lajit kantavat ihossaan myrkkyjä, jotka voivat olla myrkyllisiä tietyille eläimille ja ihmisille. Useat Amazonin alueen alkuperäisheimot kastavat puhalluskeihäänsä sammakoiden myrkkyihin ja käyttävät niitä aseina vihollisiaan vastaan. Photowall juhlistaa tätä ihmeellistä eläintä sammakoita sisältävällä kankaalle painettujen tulosteiden sarjallaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat piristävät taatusti kotiasi ja voivat tuoda leikkisyyttä ja huumoria kaikkiin asuintiloihisi.

Sammakoiden loikoilu kankaalle tulostettuna

Viihdeteollisuudessa legendaarinen nukkehahmojen luoja Jim Henson esitteli sammakon yhtenä tunnetuimmista tähdistä televisio-ohjelmassaan The Muppets, tämä on kuolematon Kermit-sammakko. Yksi maailman rakastetuimmista saduista on Sammakkoprinssi, jossa kaunis prinsessa suutelee sammakkoa ja muuttaa sen prinssiksi. Photowall antaa sinun nauttia tästä mielenkiintoisesta eläimestä "Red Frog-Colorsplash", "Red Eyed Tree Frog Peeking From Behind a Leaf" ja "Red Frog" värikkäissä sammakoita sisältävissä kangaspainatuksissaan. Lisää elintiloihisi omituisuutta ja kevytmielisyyttä ja anna perheesi jakaa nämä positiiviset tunteet näiden sammakoiden kangaspainatusten avulla. Lapsillasi on varmasti hauskaa, kun nämä sammakot-kangastulosteet ovat esillä heidän nukkumisalueillaan tai leikkinurkissaan. Sammakot synnyttävät veteen munien muodossa, ja niiden jälkeläisiä kutsutaan nuijapäiksi. Ne ovat pyöreitä, mustia olentoja, joilla on pitkät, kiemurtelevat pyrstöt. Näiden sammakoiden kangaspainatusten tiedetään kohottavan monien masentuneiden ja ahdistuneista ongelmista kärsivien mielialaa. Myös traumoja kokeneet lapset ovat saaneet apua näistä merkittävistä sammakoiden kangaspainatuksista.

Sammakoiden rakastettavat kangaspainatukset

Sammakoilla on erilaisia modulaatioita ja sävyjä niiden tunnusomaisissa kähinöissä. Ne ovat yksi monimutkaisimmista eläimistä luonnossa, kun on kyse sopeutumisesta, suojelusta ja lisääntymiskäyttäytymisestä. Photowall tuo nämä hämmästyttävät olennot sydämiisi "Green Frog", "The Climber" ja "Beauty of Reflection" -teoksilla laajassa valikoimassaan sammakoita sisältäviä kangastulosteita. Nämä kuvat esittävät nämä eläimet paitsi ystävällisinä ja mukaansatempaavina myös suorastaan söpöinä. Näe ne aivan eri valossa näiden sydäntälämmittävien sammakoiden kangaspainatusten avulla. Kutsu naapurisi ja heidän lapsensa kotiisi kevyelle iltapäiväaterialle ja katso, kun nuoret kokoontuvat ihmetellen ja ihmetellen näitä värikkäitä kuvia. Kun sinulla on ollut erityisen pettynyt päivä, pelkkä näiden sammakoiden kangaspainatusten näkeminen on takuuvarma tapa saada sinut näkemään elämän valoisampi puoli. Pidä asiat positiivisina ja pirteinä leikkimällä lastesi kanssa näiden viihdyttävien kuvien ympäröimänä. Jäljittele niiden liikkeitä ja hyppele ympäriinsä kuin sammakko yhdessä lastesi kanssa ja todista lopullisesti, että pieni hassuttelu tekee elämästä hieman elettävämpää. Nämä sammakot-kangastulosteet tuovat elämääsi kaivattua hauskanpitoa.

Luonnon lahja

Sammakot ovat olleet pysyvästi esillä kirjallisuudessa, symboliikassa ja uskonnossa. Ne ovat myös vaaran airut, sillä niiden vähenevä määrä on varma varoitus ympäristön tilan heikkenemisestä. Luonnollisessa elinympäristössään sammakot välttelevät näköaistinsa perusteella saalistavia saalistajia vaihtamalla väriä ja sulautumalla ympäristöönsä, jolloin ne muuttuvat näkymättömiksi. Niiden petojen osalta, joiden näkyvyys on riippuvainen lämmöstä, sammakot voivat sopeutua ympäristönsä lämpötilaan, jolloin niiden viholliset eivät huomaa niiden läsnäoloa. Lukuisat armeijat eri puolilla maailmaa ovat ottaneet sammakon värin käyttöön naamiointitaisteluvaatteissaan. Photowall osoittaa ihailua niiden mielenkiintoista ja hyödyllistä värisävyä kohtaan "Green Tree Frog", "Ascending" ja "Tree Frog on a Sunflower" -sammakoiden monipuolisessa kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Sammakoita, jotka ovat sammakkoeläimiä eli voivat elää joko maalla tai vedessä, kutsutaan yksinkertaisesti sammakoiksi. Niitä taas, jotka elävät yksinomaan maalla ja joilla on syylämäinen iho, kutsutaan yleisesti konniksi. Nämä hämmästyttävät sammakot-kangastulosteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat turvallisia paitsi kotonasi myös lapsillesi. Pidä siis kiirettä ja nappaa kokoelmasi sammakoita sisältäviä kangaspainatuksia jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1