Papukaija

"Papukaijat ovat lintuja, jotka kuuluvat lajiryhmään Psittaciformes, joita on 398 lajia. Ne asuvat pääasiassa maapallon trooppisilla ja päiväntasaajan alueilla. Ne ovat tällä hetkelläLue lisää uhanalaisten lintujen luettelossa, koska niitä pyydystetään ja myydään mustassa pörssissä eksoottisina lemmikkeinä. Niillä on kauniit, elinväriset höyhenet, ja niitä arvostetaan suuresti tämän ominaisuuden vuoksi. Niiden pääasiallinen ruokavalio koostuu siemenistä, pähkinöistä, hedelmistä, silmuista ja kasveista. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää lintua omalla papukaijojen seinämaalaussarjallaan. Nämä upeat kuvat kuvaavat papukaijaa sen luonnollisessa elinympäristössä, lajitoveriensa ympäröimänä. Lisää tilkka väriä ja kirkkautta kotisi sisätiloihin näillä papukaijojen seinämaalauksilla. Kaupunkiasunnossasi on tuskin tilaa, jossa nämä papukaijat seinämaalaukset eivät näyttäisi hämmästyttäviltä. Ripusta ne olohuoneeseesi kotisi pääteemaksi ja näe huumorin ja leikkimielisyyden tekijän eskaloituvan seinilläsi. Aseta muutama näistä papukaijojen seinämaalauksista lapsesi nukkumapaikoille ja leikkitiloihin ja seuraa heidän hymyään ja nauruaan näiden ihanien lintujen arvostuksesta. Anna näiden papukaijojen seinämaalausten olla pysyvä osa kotiasi.

Elävät papukaijat seinämaalaukset

Papukaijat rakentavat pesänsä puiden onkaloihin ja hautovat siellä munansa. Niitä juhlitaan siitä, että ne ovat maailman älykkäimpiä lintuja, ja ne pystyvät jopa kopioimaan ihmisen puhetta. Photowall antaa sinun saada tarpeeksesi ""Papukaijaparatiisi-Polykromi"", ""Leikkivät papukaijat"" ja ""Toinen täydellinen päivä"" papukaijojen seinämaalausten huomattavassa kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään tätä upeaa lintua joissakin maailman eksoottisimmista ilmastoista, joissa ne asuvat. Sijoita muutama näistä papukaijojen seinämaalauksista vapaa-ajan tilojesi seinille ja lisää hauskuutta ja jännitystä näihin tiloihin. Sijoita ne oleskelutiloihisi, jotta saat olon tuntumaan kuin rentoutuisit trooppisessa paratiisissa. Näiden papukaijojen seinämaalausten rauhoittavalle laadulle ja eksoottiselle tunnelmalle ei ole mitään rajaa. Kuvittele itsesi kaukaisella rannalla, varpaasi kaivautuvat hiekkaan, toisessa kädessä lasillinen margaritaa ja toisessa pullo aurinkovoidetta, ja kuuntele näiden ihanien lintujen sirkutusta. Nämä papukaijojen seinämaalaukset voivat viedä sinut sinne ilman, että sinun tarvitsee koskaan poistua kodin mukavuudesta.

Live papukaijoissa seinämaalaukset

Papukaijojen erikoinen kyky matkia ihmisen puhetta on tehnyt niistä ensisijaisen koomisen helpotuksen monissa elokuvissa kautta historian. Kuvasta suolaisesta merirosvosta, jonka olkapäällä istuu papukaija, on tullut niin ikoninen, että se on päässyt jopa joidenkin arkisten tuotteiden logoon. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: ""Papukaija Trooppinen lohiputous"", ""Papukaija kukassa"" ja ""Papukaijat paratiisissa-sininen"" kuuluvat hienoon papukaijojen seinämaalausten sarjaan. Nämä upeat kuvat kuvaavat näitä ihania lintuja leikkimässä ja leikkimässä muiden kaltaistensa kanssa. Anna näiden papukaijojen seinämaalausten koristella ruokasalisi seiniä, jotta se tuntuisi kuin meren rannalla sijaitsevalta luaulta. Katsele hämmästyneenä, kun tunnelma ruokailun aikana kevenee ja kaikki näyttävät piristyneiltä näiden papukaijojen seinämaalausten ansiosta. Keskustelut eivät ole koskaan olleet näin vilkkaita ja ateriat maistuvat entistäkin herkullisemmilta. Tylsää ei tule koskaan olemaan hetkeäkään, kun nämä papukaijat seinämaalaukset koristavat kotisi seiniä. Jopa eteisesi hyötyvät siitä, että niissä on näitä upeita kuvia. Kulje huoneesta toiseen tyylillä.

Värikäs ja eläväinen

Papukaijojen metsästyksen ja mustassa pörssissä tapahtuvan myynnin yleistyminen on johtanut niiden määrän vähenemiseen. Koska tämä uhka on uhkaava, maailman luonnonsuojelujärjestöt ovat asettaneet tiukkoja sanktioita niille, jotka varastavat näitä eläimiä niiden luonnollisesta elinympäristöstä ja käyvät niillä laittomasti kauppaa. On suuri toivo, että nämä sanktiot mahdollistavat jälleen kerran niiden lukumäärän nousun. Photowall näyttää sinulle, mitä on suojeltava: ""Isopapukaija III"", ""Indigopapukaija I"" ja ""Papukaijojen koti"" kuuluvat laajaan valikoimaansa papukaijojen seinämaalauksia. Näissä kuvissa on muutama taiteilijan renderointi tästä upeasta linnusta. Nämä papukaijat seinämaalaukset sulautuisivat täydellisesti minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jonka haluat taustoittaa niitä. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotonasi ja turvallisia lapsillesi. Niitä on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joista pyrkivä ornitologi voi valita. Anna näiden papukaijojen seinämaalausten tuoda kaivattua väriä ja eloisuutta kotisi sisätiloihin. Pyydä ystäviäsi tai toimistokavereitasi käymään teelle ihailemassa näitä papukaijojen seinämaalauksia. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)"
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1