Peipot

Tämä Photowallin luokka on ihanteellinen lintufaneille, jotka haluavat todella söpön sisustuksen. Vaikka finkit ovat yksi pienimmistä linnuista, nämä pienet hurmaajat kuuluvat suosituLue lisääimpiin ja laajimmin pidettyihin lemmikkilintutyyppeihin kaikkialla maailmassa. Korkealaatuiset kuvat finkkien kangastulosteissa ovat yksityiskohtaisia ja värikkäitä, mikä tekee näistä pikkuruisista linnuista jättiläisiä sisustuksessasi. Koska useimpien finkkilajien pituus nokasta hännänsuiden päähän on alle 4 tuumaa ja ne voivat painaa alle unssin, et voi syyttää monia ihmisiä siitä, että ne ovat täydellisiä lintuja pieniin, kodikkaisiin koteihin. Pieni parvi finkkejä saattaa kuitenkin vaatia jopa suuremman häkin kuin jotkut papukaijatyypit, koska finkkien on voitava lentää ollakseen onnellisia, joten ne tarvitsevat tilavan aitauksen tai lentohäkin, jossa ne voivat kohota ja käyttää siipiään. Voit antaa niille tämän vapauden hankkimalla vapauden ilmaisevia finkkikangaspainatuksia. Siitä puheen ollen, sinulla on myös vapaus muuttaa näitä finkkien kangaspainatuksia värimaailmasi, henkilökohtaisen makusi ja yleisen suunnittelusuunnitelmasi mukaisesti.

Seikkailua finkkujen kankaalle tulostettujen kankaiden kanssa

Finches-kangastulosteet voivat toimia yhdistävänä välineenä, sillä niiden kauneus ja merkitys luovat taatusti siteen sinun ja niiden välille, jotka katsovat näitä motiiveja kotonasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa, jonka olet päättänyt korjata. Finkit ovat melko ainutlaatuisia lemmikkilintujen joukossa, koska ne pitävät enemmän toisten finkkien seurasta kuin ihmiskumppanista. Tästä syystä niitä suositellaan yleensä pidettäväksi pareittain tai pienissä parvissa, toisin kuin yksittäisiä lintuja, kuten papukaijoja, mutta vain jossain määrin. Yleisesti ottaen linnuista, joita pidetään yksin ilman seuraa, tulee usein epäterveellisiä ja henkisesti ja emotionaalisesti epävakaita. Finkit-kangastulosteet voivat torjua tämän sinun, perheesi tai ystäväsi osalta, sillä ne houkuttelevat heitä liittymään johonkin aivan kuten finkit. Sijoitus on tärkeää, ja mitä näkyvämmin suomut-kangastulosteet näkyvät, sitä enemmän niillä on myönteinen vaikutus sinuun ja seinäsi sisustukseen. Kuvittele, että jokin teoksen "Härkälintu" kaltainen teos valaisee julkisivusi, runsaat yksityiskohdat ja mielenkiintoiset väriyhdistelmät kiinnittävät varmasti huomion ja muodostavat siten mielenkiintoisen keskustelunaiheen.

Kuuntele ääniä

Vaikka suomut ääntelevät yhtä paljon tai enemmän kuin muut yleisesti pidetyt lemmikkilinnut, niiden äänet ovat paljon pienempiä eivätkä ne kantaudu yhtä pitkälle kuin isompien lintujen, kuten papukaijojen ja vastaavien, äänet. Monet, jotka omistavat finkkejä, väittävät, että niiden pehmeät ääntelyt ovat todella varsin rauhoittavia, ja haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa samassa huoneessa lintujensa kanssa. Tämä on ihastuttava ajatus, josta on myös paljon hyötyä valittaessa tai poimittaessa finkkikangastulosteita. Finkkien sosiaalinen ja rauhoittava luonne tekee finkkien kankaankuvapainatuksista rentouttavan sisustusvälineen huoneeseesi. "Bullfinch II" on finssi-kangastuloste, joka sopii yksinkertaisen mutta voimakkaan muotoilunsa ansiosta mihin tahansa asuntoon tai toimistoon. Lämpimät, mutta pehmeät värit ja kiehtova aihe, joka on finkku, ilmentävät omituista persoonallisuuttasi ja suunnittelijan ääntäsi näiden Photowallin finkkujen kangastulosteiden avulla.

Ideoita finssien kankaalle tulostamiseen

Tämäntyyppinen sisustus ei ole vain rakastavan tuttu, vaan myös klassinen ja tyylikäs. Monien kuvien avulla voit sisustaa tämän erityisen aiheen mukaan, korostaa sitä sopivilla huonekaluilla ja täydentää sitä asiaankuuluvilla värimaailmoilla. Otetaan esimerkiksi teos "Foreign Finches - Frederick William Frohawk", upea finkit-kangastuloste, jossa on vintage-muotoilun elementtejä. Korosta nostalgista puolta ympäröimällä sitä menneisyyden muistoesineillä tai antiikkimuistoesineillä, joita olet poiminut eri paikoista. Tämä yhdistettynä vintage-aiheisiin finkkikangaspainatuksiin, kuten "Saffron Finch - Frederick William Frohawk", ei ainoastaan näytä kiehtovalta ja tyylikkäältä, vaan välittää myös kiintymyksesi näihin hyvin erityisiin lintuihin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1