Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.
Juuri nyt meillä on pidennetty toimitusaika jopa 5 työpäivää.

Alkusoitto Unelmalle, mustavalkoinen - Canvastaulu - Makuuhuone

117

aihetta

Koirat

Koirat ovat ihmisen paras ystävä ja jokainen, jolla on ollut koira, tietää sen olevan totta. Ne ovat rakastavia, uskollisia seuralaisia, jotka täyttävät sydämesi ja kotisi rakkaudellaLue lisää. Suosikkirodusta riippumatta kaikki, jotka ovat kokeneet tämän loistavan eläimen ystävyyden, eivät koskaan unohda sen kanssa viettämiään hetkiä. Nämä korkealuokkaiset canvastaulut ovat ihanteellinen tapa ilmaista tunteesi rakasta lemmikkiäsi kohtaan. Ne eivät ole vain tauluja, niissä tiivistyy koiran mukanaan tuoma ystävyys ja onni.

Kaikennäköisiä ja -kokoisia koiria

Kaikkea vallattoman Jack Russelin ja rakastettavan Labradorin välillä, meillä on suosikkirotuasi esittävä canvastaulu. Onko sinulla useampia koiria? Hanki uniikki taulu jokaisesta kotisi nelijalkaisesta. Nämä canvastaulut ovat upeita joko yksinään tai yhdessä muiden kanssa. Meillä on ihania ammattimaisten valokuvaajien kuvaamia valokuvia koiranpennuista. Jos haluat piskisi olevan hiukan humoristisempi, meillä on söpöjä pentuja hauskoissa asennoissa, jotka ovat tarvittaessa mainio ilonaihe. Meillä on myös kirkasvärisiä pop-koiria, taidokkaasti maalattuja tauluja suosikkielokuvistasi tai TV-ohjelmista. Millaisen pennun sitten haluatkin, meillä on sisustustyyliisi sopiva canvastaulu.

Ihmisen paras ystävä

Toivomme sinun rakastavan koiria yhtä paljon kuin me, ja tunteemme voi selvästi nähdä hienosti suunnitelluissa tauluissa ja maalauksissa. Valikoimamme käsittää kaikkein parhaimmat kuvat, jotta voit nauttia näistä loistavista eläimistä niiden ansaitsemalla tavalla. Piskisi tuntee itsensä linnan kuninkaaksi tai (kuningattareksi), kun ripustat sen olohuoneeseen kaikkien nähtäväksi. Chippy Chihuahuas, shaggy Shih Tzus ja pikkuvanhat mopsit löytyvät kaikki kokoelmastamme. Lisäksi meillä on tauluja, jotka esittävät koiraa ja kissaa samassa kuvassa. Anna rakkaiden kasvojen piristää päivääsi ja muistuttaa sinua siitä, miksi on aina mukava tulla kotiin rakkaan eläinystävän luo.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.