Karja

Kotieläimet ovat kuuluneet ihmisen ruokavalioon siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi pitämään eläimistä huolta ja syömään niiden lihaa ravinnoksi. On käytännössä yli miljoona tapaa valmLue lisääistaa lihaa ja karjaa kulinaariseen kulutukseen. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall kunnioittaa ruokaa, joka on yhtä vanha kuin itse aika, upeassa karjankasvatuksen kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Nämä kotieläintalouden kankaalle vedostetut vedokset kuvaavat lähes loputtomia valintoja kotieläimistä, jotka ovat keittiömme käytettävissä. Ripusta useita näistä karjan kankaalle tulostetuista kankaista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä karjaa esittävistä kankaista keittiössäsi inspiroimaan sinua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä karjan kankaista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan anna väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkusysäyksenä heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä aloittelevia gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä kotieläinten kangaspainatuksilla asuinpaikassasi. Anna näiden kotieläinten kangaspainatusten olla kotisi tukipilari.

Kotieläinten kangaspainatukset

Kotieläinten kangaspainatukset Lähes yhdeksänkymmentä prosenttia maailman väestöstä kuluttaa sianlihaa päivittäin aterioidensa peruselintarvikkeena. Pelkästään aamiaisella kuolematon pekoni on aina jokaisen pöydän tähti. Yksikään raitansa ansaitseva kokki maailmassa ei kykene valmistamaan vähintään tusinaa sianliharuokaa. Sianlihan karjatalous on monien talouksien perusta kaikkialla maapallolla. Sianlihan vatsoilla käydään jopa kauppaa hyödykepörssissä. Sianliha on niin tärkeää paitsi ravitsemuksemme myös kaupankäynnin terveyden kannalta. Photowall tekee kunniaa tälle jumalolennolle "Nosy", "Piglet, Blue Pink" ja "Farm to Table II" -nimisillä kuvilla, jotka kuuluvat sen upeaan karjankasvatuksen kankaalle painettujen vedosten kokoelmaan. Nämä nimenomaiset kuvat karjan kankaalle tulostettuina olisivat täydellisiä koristamaan vapaa-ajanhuonettasi. Nämä kotieläinten kangaspainatukset tuovat leikkitiloihinne tutun ja runsaan ilmapiirin. Nämä kotieläintalouden kankaalle tulosteet kotonasi auttavat sinua omaksumaan kunnioituksen seuraavan kerran, kun valmistat yhden mehevistä sianliharuoista perheellesi. Se muistuttaa sinua kiittämään tätä upeaa eläintä sen uhrauksesta.

Vahvistusta karjan kankaalle tulostuksissa

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall antaa sinulle lisää maistiaisia: "Highland Cattle", "Sheep Bleat" ja "Big Booty" upeasta karjankasvatuksen kankaankuvavedosten kokoelmastamme. Nämä livestock canvas -vedokset kuvaavat lukemattomia karjanlähteitä, jotka päätyvät ihmisten jaettavaksi aterian aikaan. Nämä karjan kangaspainatukset kertovat myös, että yksinkertaiset perusruoat ja voivat silti luoda ruokahalun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, ettei se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka osallistuvat siihen. Anna näille kotieläinten kankaalle tulosteille kunniapaikka makuutilasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja läheisesi voitte tuijotella näitä karjakuvakangastulosteita tuntikausia.

Kirjava ja perus

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut laittamaan lihaa tulelle, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tulleet esiin ja jättäneet jälkensä keittiöön. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun lihapala on pujotettu keihääseen ja asetettu avotulen päälle. Näiden karjakankaan vedosten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot