Leppäkertut

Isossa-Britanniassa leppäkerttu tai Pohjois-Amerikassa leppäkerttu on pieni kuoriainen, joka kuuluu coccinellid-lajeihin, vaikka ne teknisesti luokitellaankin hyönteisiksi eikä varsinLue lisääaisiksi ötököiksi. Ne ovat hyödyllisiä hyönteisiä, koska ne syövät kirvoja, jotka ovat maatalouden tuholaisia ja tuhoavat satoja ja kasveja. Monet näistä leppäkertuista munii munansa keskelle kirvotuhoa varmistaakseen, että niiden vastakuoriutuneilla poikasilla on heti runsaasti ravintoa, kun ne astuvat maailmaan. Photowall kunnioittaa tätä ihmeellistä luonnonolentoa omalla kokoelmallaan leppäkerttujen kangastulosteita. Nämä kuvat kuvaavat näitä hämmästyttäviä hyönteisiä sellaisina kuin ne esiintyvät erilaisissa elinympäristöissään kaikkialla maailmassa. Ripusta muutama näistä Ladybirds-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja tunne, kuinka avaran erämaan avaruus ja vapaus läpäisevät tämän tilan kodissasi. Perheesi ja vieraasi arvostavat näiden Ladybirds-kangastulosteiden kauneutta ja majesteettista laatua, eivätkä he pysty repimään itseään pois olohuoneestasi. Nämä Ladybirds-kangastulosteet tuovat taatusti elämää ja valoa kotiisi.

Värikkäitä Ladybirds-kangastulosteita

Joillakin leppäkerttulajeilla on jonkin verran haitallisia vaikutuksia kasvillisuuteen, sillä ne ovat itse kasvinsyöjiä ja syövät ympärillään olevia kasveja. Useimmiten niitä pidetään yksinkertaisesti lievinä maataloustuholaisina, jotka syövät viljaa, perunoita, papuja ja useita muita viljelykasveja. Niiden määrä voi kuitenkin kasvaa nopeasti eksponentiaalisesti, kun niiden luontaiset saalistajat puuttuvat, jolloin niiden määrä kasvaa suuremmaksi kuin on hyödyllistä ympäröivälle kasvillisuudelle ja viljelykasveille. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden nähdä sekä hyviä että huonoja puolia, kun sen upeassa leppäkerttujen kankaalle tulostettujen kankaiden kokoelmassa on "Ladybird on Hydrangea", "High Diving" ja "Collection of Lady Bugs". Nämä kuvat esittelevät näitä hienoja eläimiä niiden istuessa asuttamansa kasvillisuuden oksilla. Ripusta muutama näistä Ladybirds-kangastulosteista loikoiluhuoneeseesi ja tunne niiden rauhoittava ja rentouttava vaikutus välittömästi. Nämä värikkäät kuvat leppälinnuista luonnossa voivat välittömästi rauhoittaa aistejasi ja lepyttää sieluasi. Istu kupillinen kuumaa kaakaota mukanasi suosikkisohvallasi ja yksinkertaisesti katsele näitä mahtavia Ladybirds-kangastulosteita, jotta kaikki päivän taakkasi ja huolesi hellittävät. Ei ole yhtään huonetta tai seinää, jota nämä Ladybirds-kangastulosteet eivät piristäisi.

Kaunottaret kankaalle tulostettuna

Niiden lajin nimi on coccinellids, joka tulee latinankielisestä sanasta coccineus, joka tarkoittaa tulipunaista. Itse nimitys leppäkerttu juontaa juurensa Isosta-Britanniasta, jossa näitä hyönteisiä kutsuttiin yleisesti nimellä Our Lady's Birds tai Lady Beetle, koska Neitsyt Maria kuvattiin varhaisissa maalauksissa usein punaisen viitan kanssa. Ja sen selässä olevien seitsemän täplin oli tarkoitus viitata Kristuksen äidin seitsemään iloon ja seitsemään suruun. Photowall antaa sinun jakaa tämän olennon nimen syvät uskonnolliset juuret "Ladybug on a Straw", "A Bugs World" ja "Ladybug in Focus" upeassa Ladybirds-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään tämän hyönteisen jokapäiväisen elämän herttaisempia ja tutumpia puolia. Ripusta muutama näistä Ladybirds-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, kuinka tila kevenee näiden kuvien läsnäolon ansiosta. Aikuisten huvitukset eivät koskaan ole yhtä hauskoja ja mukaansatempaavia kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä leppäkerttujen kangaspainatuksia. Karkota tylsyys ja ankeus kodistasi lopullisesti näiden Ladybirds-kangastulosteiden avulla.

Herttainen ja tuttu

Ihmiset arvostavat usein tiettyjä asioita osaamatta pukea sanoiksi, miksi he pitävät niitä kauniina. Kun kypsymme ja älyllinen hienostuneisuutemme ja sanavarastomme kehittyy, tämä omituinen piirre pyrkii häviämään. Maailmassa on kuitenkin edelleen asioita, jotka ovat niin suurenmoisen kauniita, että sanat eivät riitä, jos yritämme ilmaista niitä. Photowall tarjoaa sinulle muutaman asian, joita voit ihastella: "Ladybugs on White Flower" (leppäkerttuja valkoisella kukalla), "Ladybird on Camellia" (leppäkerttu kameliassa) ja "Enchanted Ladybug" (lumottu leppäkerttu) hienossa valikoimassaan leppäkerttujen kankaalle tulosteita. Näissä kuvissa on tämän kuuluisan hyönteisen vangitsevat värit ja kiehtova muoto. Nämä leppäkerttujen kangaspainatukset muistuttavat meitä näiden eläinten olemassaolon hauraudesta ja siitä, että velvollisuutemme on suojella niitä. Ripusta muutama näistä leppäkerttujen kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi niistä varhaisista luonnontieteilijöistä, jotka tarkkailivat tätä hienoa olentoa sen luonnollisessa elinympäristössä. Kodissasi ei käytännössä ole tilaa tai seinää, joka ei herättäisi värikästä elämää näillä upeilla leppäkerttujen kangaspainatuksilla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1