Dinosaurus

Photowallin canvas-taulujen valikoimasta löydät myös dinosaurusaiheiset kuvitukset. Jokainen kuvitus tarjoaa jotain ainutlaatuista, joka tuo kaivattua ilmettä ja väriä tilaan kuin tilLue lisääaan. Kaikkiin tiloihin sopiva kuvitus kohentaa kaikenlaisia sisustustyylejä, ja niitä voidaan myös sekoittaa keskenään upean esihistoriallisen seinämaalauksen aikaansaamiseksi. Kuvituksissa toistuu useimmiten 200 miljoonan vuoden takainen jurakausi, jolla voidaan tuoda eloisuutta kaikkiin tiloihin huolimatta siitä, minkä taulun valitset.

Hienot dinosaurusaiheiset canvas-taulut

Canvas-taulumme ovat saatavilla upeissa, eloisissa väreissä. Nämä hurjat olennot esiintyvät printeissämme useimmiten vihreän, punaisen, sinisen ja keltaisen väreissä - tai näiden sekoituksena - ja ne toimivat hyvänä mielikuvituksen lähteenä esimerkiksi lastenhuoneessa. Monet taulut kuvaavat dinosauruksia niiden dramaattisessa elinympäristössä esimerkiksi tulivuorenpurkauksien keskellä. Vanhemmat lapset saattavat pitää oikeita dinosauruslajeja kuten Tyrannosaurus Rexiä, Triceratopsia ja Stegosaurusta jäljittelevistä todentuntuisista kuvista. Nämä hirveät pedot tuntuvat lähes heräävän henkiin taidokkaasti tehdyissä kuvituksissa! Syvän meren muinaisista olennoista aina saaliin perässä lentäviin terrasauruksiin - meiltä löydät kaiken.

Dinosaurustaulut perheen pienimmille

Vaikka useat canvas-taulumme ovat täydellisiä aikuiseen tilaan, löytyy meiltä myös monia perheen pienimmille sopivia kuvituksia. Esimerkiksi Dinosaur World Maps -taulua on saatavilla kahdessa eri väriteemassa, ja se elävöittää minkä tahansa lastenhuoneen seinän toimien sekä opettavaisena että koristeellisena elementtinä. Lapset voivat käyttää sitä oppiakseen erilaisista muinaisista dinosauruksista, sekä nykyisestä planeetastamme ja sen maantieteestä. Nuoremmat lapset sekä taaperoikäiset rakastavat Dinoland-kuvituksiamme, joita on niin ikään saatavilla useissa eri väreissä. Dinoland-kuvitus on piirroskuvamainen graafinen yhdistelmä ystävällisiä ja hymyileviä dinosaurushahmoja.

Dino-printtejä aikuisille?

Photowall tarjoaa jokaiselle jotakin, joten valikoimastamme löydät myös dinosaurusaiheiset canvas-taulut aikuisempaan makuun. Tutustu esimerkiksi Dinosaur Morning -printtiin, tai niin kutsuttuun Sleeping Dinosaurus in Mati -teokseen, joiden tapahtumapaikkana toimivat trooppiset paratiisimaisemat vetoavat varmasti kaiken ikäisiin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1