Peruutus- ja palautusoikeus

Toivomme tietysti, että olet tyytyväinen meiltä ostamaasi tapettiin tai tauluun, ja sinulla on aina mahdollista palauttaa, saada rahat takaisin tai vaihtaa toiseen tuotteeseen.

30 päivän peruutusoikeus

Lakisääteisen 14 päivän peruutusoikeuden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme aina 16 päivän avokaupan kaikista asentamattomista tuotteista. Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuotteesi 30 päivän kuluessa. Peruutusoikeus on voimassa 30 päivää siitä hetkestä, kun sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli on vastaanottanut tuotteen.

Jos haluat peruuttaa ostoksen, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua asiassa.

Riittää, että olemme saaneet ilmoituksen siitä, että haluat peruuttaa ostoksen 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotetta ei siis tarvitse palauttaa meille 30 päivän kuluessa, päiväraja koskee vain ilmoitustasi siitä, että haluat peruuttaa ostoksen.

Jos olet tilannut tapetin, voit leikata irti kaistaleita tapetin tarkastamisen helpottamiseksi. Vaikka olisit leikannut irti kaistaleita, tuote sisältyy 30 päivän avokauppaan ja voit silti palauttaa sen meille.

Palautus

Kun otat meihin yhteyttä ja ilmoitat haluavasi lähettää tuotteen takaisin, järjestämme palautuslähetyksen ja olemme vastuussa lähetyskustannuksista. Joitakin palautuskustannuksia saatetaan periä, mikä selviää yhteydenoton yhteydessä.

Voit myös järjestää toimituksen itse. Jos teet niin, emme ota vastuuta toimituksesta emmekä hyvitä mitään ennen kuin tuote on meillä. Kun järjestät toimituksen itse, emme korvaa lähetyskuluja.

Kaikki palautukset kierrätetään.

Hyvitys

Heti kun olemme vastaanottaneet palautuksen, palautamme koko summan 14 päivän kuluessa. Rahat palautetaan samalla maksutavalla, jota käytit maksamiseen, ilman transaktiomaksuja.

Emme hyvitä asennuskustannuksia, joten on tärkeää tarkistaa, että tuote vastaa odotuksiasi, ennen kuin asennat sen.

Etkö löytänyt etsimääsi?