Photowallin ympäristötyö

Pyrimme tapettitehtaallamme minimoimaan ympäristövaikutuksia, ja ympäristöajatteluamme toteutetaan kaikessa, mitä teemme. Teemme kaikki tuotteet tilauksesta, mikä tarkoittaa sitä, että valmistamme ainoastaan tarvittavan määrän tuotteita eikä mitään tuotteita säilytetä varastossa tai hävitetä turhaan. Tapeteissamme käyttämä painoväri ei sisällä liuotteita tai vaarallisia kemikaaleja, ja se on biologisesti hajoava. Tuotannon hukkamateriaalit kierrättää ympäristöyritys Hans Andersson Recycling AB. Lue lisää ympäristöpolitiikastamme

Yhteistyömme Vi-skogen-organisaation kanssa

Kun ostat meiltä, tuet samalla yhteistyötämme ruotsalaisen Vi-skogen-avustusorganisaation kanssa. Istutamme joka vuosi 5 000 puuta Itä-Afrikkaan Victoria-järven ympäristöön. Puiden avulla torjutaan köyhyyttä, parannetaan ympäristöä ja vaikutetaan ilmastomuutokseen.


Tietoa Vi-skogen-organisaatiosta

Vi-skogen on yli 30 vuoden ajan istuttanut puita Itä-Afrikkaan, yhdelle maailman köyhimmistä alueista. Yhteensä Vi-skogen on istuttanut yli 100 miljoonaa puuta ja auttanut lähes kahta miljoonaa ihmistä saavuttamaan paremman elämän. Käy Vi-skogenin kotisivuilla ja lue lisää heidän tärkeästä työstään.