Valokuvatapetti omasta kuvasta tai piirroksesta

Hinta alkaen

€33

/m2

Jos sinulla on oma kuva, esimerkiksi ottamasi valokuva, piirtämäsi kuva tai jokin muu kuva, voimme painaa siitä valokuvatapetin. Lue lisää tiedoston koosta ja muodosta.

Noudata oikealla olevia ohjeita kuvan lataamiseen, laadun arvioimiseen, kuvan leikkaamiseen ja muokkaamiseen sekä tilauksen tekemiseen. Saat myös halutessasi maksutonta henkilökohtaista apua, kun jätät viestin, jossa on ohjeet ja toiveet sekä yhteystietosi. Kuvankäsittelijämme lähettävät vedoksen sähköpostilla. Kun valitset henkilökohtaisen avun ja lähetät kyselyn, sitä ei pidetä vielä tilauksena. Teet tilauksen vasta kun olet saanut kuvasta vedoksen. Jos sinulla on kiire, suosittelemme, että teet tilauksen heti, sillä kyselyn lähettäminen pidentää tilausprosessia jopa kolme työpäivää.

Kuvankäsittelijämme voivat muuttaa värejä, lisätä tai poistaa objekteja, muuttaa mittasuhteita ja muokata kuvaasi monilla eri tavoin. Näistä palveluista veloitamme 44 euroa/tunti.

Ilmoita haluamasi mitat

Lataa kuvasi, valitse oikealta ”Haluan henkilökohtaista palvelua” ja jätä yhteystietosi ja tietoa toiveistasi, niin otamme sinuun yhteyttä. Palaamme asiaan tavallisesti 1–2 työpäivän kuluessa, mutta töiden ruuhkautuessa yhteydenotto saattaa kestää pidempään. Mitä yksityiskohtaisempaa tietoa annat, sitä nopeammin voimme auttaa sinua. Kyselyn lähettäminen ei maksa mitään eikä se edellytä tilaamista. Mikäli kuvankäsittely merkitsee lisäkuluja, lähetämme sinulle hintaehdotuksen.

Valikoimassamme on tuhansia kuvia, mutta jos et löydä etsimääsi, voit etsiä myös Dreamstime-kuvatoimistosta. Veloitamme €24 (sis. alv.) jokaisesta Dreamstimesta ostetusta kuvasta. Maksat maksun tilauksesi yhteydessä. Ilmoita meille kuvan ID-numero, niin autamme sinua. Voimme myös tehdä valikoimamme kuviin muutoksia, kuten muuttaa värejä tai poistaa niistä kohteita.

Kysyttävää? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen custom@photowall.fi.

Tapeteissa on vaihtoehtona kolmenlaisia eri materiaalia. Vakiomateriaalimme ja premium on non-woven-materiaali, ja tapetti asennetaan levittämällä liima suoraan seinään. Vuodat tulee kiinnittää reunat vastakkain.

Vuotien leveys on 45 cm. Lue lisää materiaaleista tästä.

1

Lataa

Aloita lataamalla kuva

Tiedostoa ei ole valittu(Enint. 1GB = 1000MB)
Otamme vastaan kaikkia kuvamuotoja, esimerkiksi tif, jpg, png, eps ja pdf. Voimme kuitenkin käsitellä automaattisesti vain jpg-, tif- ja png-kuvia. Voidaksemme painaa valokuvan tapettiin, kuvan tulee olla laadukas ja resoluution tarpeeksi korkea. Lue lisää kohdasta tiedoston koko ja muoto.