Archipelago Dreams

Archipelago Dreams
Tekijä: GI Collection
Toimitusaika:1-4 työpäivää.
Tuotetyyppi:Valokuvatapetti (Tarjolla myös seuraavana  Canvas-taulu)
Tuotenro:e23891
Valmistamme kaiken tilauksesta, ja tapetti toimitetaan tapettiliiman ja asennusohjeiden kanssa. Arkipäivänä saapuvat tilaukset valmistetaan ja lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Toimitusaika on 2–4 työpäivää. Lue lisää toimituksestamme.
Tapettimme on helppo asentaa, ja saatavana on kolmenlaisia eri materiaalia: vakio, premium ja itseliimautuva. Vakio ja premiumtapetin mukana toimitetaan tapettiliima ja asennusohjeet. Liima levitetään suoraan seinään, ja numeroidut vuodat kiinnitetään reunat vastakkain. Kaikkien tapettiemme vuodan leveys on 45 cm. Lue lisää asennuksesta tai katso asennusvideoita.
Eclectic collection from the leading creator and distributor of still imagery.
 • 1

  Haluamasi mitat: 

  xIlmoitetut mitat eivät sovi kuvan mittasuhteisiin. Jos haluat, että kuva näyttää realistiselta, valitse ”mukauta kuvaa”, niin kuvankäsittelijämme auttavat sinua.

  Ilmoita kokonaiselle valokuvatapetille haluamasi mitat kohtaan, jossa kysytään leveyttä ja korkeutta. Suosittelemme, että lisäät sekä seinän leveyteen että korkeuteen n. 3–6 cm asennusvaraa.

  Jos haluat käyttää koko kuvan leikkaamatta sitä, laita rasti ruutuun ”Säilytä alkuperäiset mittasuhteet”. Voit tällöin ilmoittaa ainoastaan leveyden tai korkeuden, toinen mitta muuttuu automaattisesti kuvan mukaisesti.

  Kun haluat ilmoittaa sekä leveyden että korkeuden (tavallisin vaihtoehto), jätä tämä ruutu tyhjäksi.

 • 2

  Leikkaa kuva

  Jos kuvaa täytyy leikata vastaamaan haluamiasi mittoja, kuvan yläpuolelle ilmestyy leikkausruutu.
  Siirrä tämä leikkausruutu kohtaan, jonka haluat säilyttää. Vinoilla viivoilla merkitty osa kuvasta leikataan pois.

 • 3

  Materiaalit 

  Valokuvatapetti (vakio)
  Valmistetaan non-woven-materiaalista, joka pysyy muodossaan ja kestää kulutusta. Liima levitetään suoraan seinään, ja vuodat kiinnitetään reunat vastakkain. Vuotien leveys on 45 cm.

  Valokuvatapetti (Premium)
  Valmistetaan non-woven-materiaalista, joka pysyy muodossaan ja kestää kulutusta. Siihen on lisätty yksi kerros, jonka ansiosta materiaali kestää raapaisuja, sen voi pyyhkiä eikä se heijasta. Se antaa tapetille myös mattamaisen pinnan. Liima levitetään suoraan seinään, ja numeroidut vuodat kiinnitetään reunat vastakkain. Vuotien leveys on 45 cm.

  Lue lisää materiaaleista tästä

Ilmoita yllä olevat luvut nähdäksesi kokonaishinnan

Valokuvatapettisi hinta on:

€33/m2

Lisää ostoskoriin

Mene kassalle

Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com.

Haluatko muuttaa tätä kuvaa?

Graafikkomme voivat muuttaa värejä, lisätä tai poistaa objekteja, muuttaa mittasuhteita ja muokata kuvaa monin eri tavoin. Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen, miten haluat muuttaa kuvaa sekä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja kerromme, mitkä muutokset ovat mahdollisia sekä ilmoitamme hinnan.