Takaisinosto & reklamaatiot

Kun teet meillä ostoksia, sinulla on aina 14 päivän peruutus- ja reklamaatio-oikeus pakettisi noutopäivästä lähtien. Kun olet tehnyt reklamaation, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Kun palautat tuotteen, maksamme koko ostosumman 14 päivän kuluessa. Palautus maksetaan samalla maksutavalla, jolla teit alkuperäisen tilauksen. Sinä asiakkaana maksat mahdolliset kuljetuskustannukset. Sinä asiakkaana vastaat palautukseen liittyvistä riskeistä – jos esimerkiksi tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Pyrimme aina selvittämään ongelmat suoraan asiakkaidemme kanssa, mutta voit aina tarvittaessa ottaa yhteyttä Kuluttajariitalautakuntaan, www.kuluttajariita.fi/fi

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu ja kolmen vuoden reklamaatio-oikeus. Takuu kattaa virheet, jotka tuotteessa oli toimitettaessa. Virheelliset tai vahingoittuneet tuotteet voi palauttaa rahtivapaasti ja ne vaihdetaan ilman kuluja. Mahdollisia kiinnityskustannuksia ei korvata reklamaation yhteydessä. Siksi tuotteen kunto on tärkeää tarkastaa ennen sen kiinnittämistä.

Jos olet leikannut vuodat, jotta sinun olisi helpompi tarkastaa tapetti, sen ei katsota alentavan tuotteen arvoa ja voit edelleen palauttaa tapetin.

Kun haluat reklamoida, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen: customerservice@photowall.fi tai soita numeroon 09-85671427.

Voit käyttää alla olevaa mallia palautuksen yhteydessä. Huom! Mallin käyttäminen ei ole kuitenkaan pakollista.

Peruuttamislomake

– Vastaanottaja: Photowall / Nordic eTrade AB, Box 2032, 128 21 Skarpnäck, customerservice@photowall.fi, Fax: 08-648 69 50

– Ilmoitan/Ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*) / seuraavan palvelun suorittamista (*):

– Tilauspäivä (*)/Vastaanottopäivä (*)

– Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)

– Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)

– Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*) (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

– Päiväys

(*) Tarpeeton yliviivataan.